Tegelviken, Motala

Tegelviksgränd 12

Såld
  • 5 rum
  • 133 kvm
  • Villa

1½-plansvilla vid Tegelvikens båthamn

Varmt välkomna till Tegelviksgränd 12 och ett hus med stor potential och ett fantastiskt läge endast ett stenkast från Tegelvikens båthamn och Vättern. Med en bra planlösning med sovrum både på entré- och ovanvåning och en lugn återvändsgata med hörnläge är det en perfekt plats för ditt nya boende.

Entréplan inleds med hall som ger access till samtliga rum på entréplanet. Stort kök, utrustat med kyl och frys i fullhöjd. Ugn och spis. Bra med bänkytor och skåp. Dubbla fönster mot Tegelviksgränd ger fint ljusinsläpp och bra med plats för matgrupp. Vardagsrum med klassik ekparkett. Även här dubbla fönster och altandörr ut mot Tegelviksgränd. På entréplanet finns ett väl tilltaget sovrum med 3 fönster mot Tegelviksvägen. Duschrum med plastmatta på golv och vägg, renoverades -00. Wc, kommod och spegelskåp. Avslutningsvis en rejäl tvättstuga med groventré. Önskas en mer öppen planlösning kan vägg mellan vardagsrum och sovrum enkelt tas bort.

Ovanvåningen inleds med hall/mindre tv-rum med takfönster. Ett större sovrum med fönster mot Tegelviksvägen och en egen walk- in closet. Badrum med takfönster. Plastmatta på golv och vägg, renoverades -00. Wc, badkar, kommod och spegelskåp. På ovanvåningen finns också två mindre sovrum med fönster mot Tegelviksgränd samt en praktisk klädkammare.

Vid sidan av huset finns ett praktiskt garage med avdelat förrådsrum. Stor hörntomt med bra läge. Flera planteringar, träd, häck, buskar och blommor. Här kommer ni trivas.

Mer om mäklarna