Nydalen, Motala

Blåklintsvägen 23

REDO™
  • 4 rum
  • 105 kvm
  • Friliggande villa

Välplanerad 1 1/2-plansvilla nära Vättern

Här förbereds en kommande försäljning av kvadratsmart och välskött villa med äganderätt (friköpt) på Blåklintsvägen 23 i Nydalen vid Vätterns östra strand med badplats, småbåtshamn, bastu och fina promenadstråk i området.

Bostadens entréplan disponerar rymlig hall, stort badrum/wc med badkar, vardagsrum med trevligt burspråk och braskamin, kök, tvättstuga med groventré samt ett sovrum på entréplanet. En trappa upp finns ytterligare två sovrum, duschrum/wc, förrådsutrymme samt möblerbar hall. Utvändigt finns en trivsam uteplats med tak, ett vidbyggt garage med bakomliggande förrådsutrymme samt en extra grusad parkeringsyta.

Som boende i Nydalen har ni bra pendlingsmöjligheter till Motala, Linköping, Askersund, Örebro m.m. I området finns en blandning av friköpta villor och bostadsrättsvillor som används som både permanentboende och fritidsboende. Det finns en småbåtshamn med möjlighet att ansöka om båtplats för medlemmar i Nydalens hamnförening. Det naturnära området erbjuder strand för bad och lek samt gemenskapsutrymmen så som grillplats och bastutunna med härlig utsikt över Vättern.

Detta är en kommande försäljning. Preliminärt kan bostaden bli till salu 2024. Annonsen planeras att uppdateras med interiörbilder när det närmar sig försäljning. Välkommen att lämna din intresseanmälan för att bli uppdaterade om tidsplan m.m.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Nydalen, Motala

Blåklintsvägen 23

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.