Holm, Motala

Tallgatan 26

Såld
  • 4 rum
  • 109 kvm
  • Villa

Renoverad 1½-plansvilla med härlig altan och trädgård!

Välkomna till Tallgatan 26. Här erbjuds ett högt och fritt hörnläge i Holm med en härlig utsikt från balkong och uterum.

Huset är välplanerat i 1½ plan med källare. Lummig trädgård och en väl tilltaget inglasat uterum på baksidan. Tomtens ena sida gränsar mot lummig allmänning.

Effektiv uppvärmning via bergvärme! Flera större renoveringar är utförda så som badrum 2018, kök 2019, fönsterbyte 2018, takbyte 1997, altan 1997. Byggnaden har en underhållsfri tegelfasad. Fiber finns indraget.

På entréplanet finns hall, kaklat duschrum, ljust och fräscht kök samt tvådelat vardagsrum med fiskbensparkett, öppen spis och utgång till inglasad altan. En trappa upp finns dubbla sovrum i bra storlek där båda har tillgång till egen klädkammare. Ett av sovrummen har utgång till balkong. På övervåningen finns också wc och ett praktiskt förrådsrum. Hela bostaden präglas av genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Oinredd källare med förvaringsutrymmen, groventré samt garage.

På Tallgatan 26 bor ni i ett lugnt och fridfullt villakvarter med närhet till natur, lekpark, förskola m.m. Till Motala centrum och station cirka 2.5 kilometer.

Välkommen till detta hemtrevliga och smakfullt renoverade hus!

Mer om mäklarna