Charlottenborg, Motala

Lustigkullevägen 47A

Såld
  • 5 rum
  • 133 kvm
  • Villa

Friköpt gavelradhus med ett av områdets bästa lägen!

Fint radhus på hörntomt i lugnt och lummigt bostadsområde, högt och fritt beläget på Lustigkullevägen 47A. Radhuset innehas med äganderätt (friköpt).

Ett mycket rymligt och välplanerat boende fördelat på 133 kvadratmeter boarea och 40 kvadratmeter biarea. Ni välkomnas in via entrén på övre plan in i praktisk hall med garderober och en separat wc i anslutning till hallen. Fint kök i ek från Marbodal med granitskiva. Stor yta för matplats och utgång till balkongen. Tre sovrum, klädkammare och kaklat duschrum utrustad med härlig golvvärme. Nedre plan består av ett rymligt vardagsrum som delas av via trappan. Här finns fungerande braskamin med kassett samt utgång till inglasat uterum och vidare till trädgården. På nedre planet erbjuds också ett kombinerat utrymme för tvätt och dusch med tillhörande bastu, separat wc, ett inrett rum med intilliggande hobbyrum/snickarbod, förråd och matkällarförråd. Uppvärmning sker via luftvärmepump från 2019, elradiatorer samt braskamin. Fönster utbytta till 3-glas 2003 förutom enstaka. Det tillhör ett garage samt parkeringsplats via samfällighet. På baksidan av radhuset är det sol på eftermiddag och kväll. Här finns både inglasat uterum med infravärme, gräsyta omringad av häck och på övre plan en balkong med markis och fin vy över Motala. Stensatt uteplats på framsidan för att inta morgonkaffet. Prunkande rabatter med rosor, tulpaner m.m. samt en hortensia på framsidan. Se även säljares somriga bilder på utemiljöerna.

Här bor ni med närhet till ICA-butik, busshållplats, förskola och fin natur så som motionsspåret i Charlottenborg samt naturreservat i Staffanstorp och vid Sjöboknäppan. Cykelavstånd till bad i Boren. Sommartid betar fåren i hagen bakom garagelängan. Sammantaget är detta ett bekvämt och yteffektivt boende med ett ljust och fritt gavelläge och med generösa bo- och biytor, bra förvaringsmöjligheter och inte minst ett lugnt och fint omdåde med mycket naturupplevelser runt knuten.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visningsförfrågan.

Mer om mäklarna