Borenshult, Motala

Borenshultsgatan 42

Såld
  • 5 rum
  • 162 kvm
  • Villa

Villa med utsikt över Boren!

Påkostad villa i 1½ plan med inredd källare och vidbyggt garage. Lättskött och insynsskyddad tomt med ett riktigt bra läge. Här bor ni i ett lugnt och fint villaområde och med härliga Boren inom synhåll. Skolor och lekpark på gångavstånd. Skog för sköna promenader eller bär- och svampplockning precis intill. Till centrala Motala är det ca 5 km och via nära anslutning till nya rv 34 är det endast ca 44 km till Linköping. Varmt välkomna till Borenshultsgatan 42.

Entréplanet inleds med stor hall med klinkergolv och bra med plats att hänga av sig ytterkläderna. Vid entrén finns ett duschrum med snyggt antracit färgat klinkergolv och vitkaklade väggar. Duschhörn i glas. Wc, kommod och spegelskåp. Köket är från Marbodal och i massiv ek med svarta bänkskivor i granit. Exklusivt stengolv med stora svarta rektangulära plattor. Inbyggnadsugn och micro. Inductionshäll, diskmaskin, kyl och frys. Stort vardagsrum i öppen planlösning. Dubbla helglasade pardörrar mot Boren och uteplatsen på baksidan. På entréplanet finns även ett stort sovrum med skjutdörrar i spegelglas till hel garderobsvägg.

Ovanvåningen har ett stort vardagsrum med helglasad pardörr mot balkongen som vätter mot Boren. Här finns också en braskamin för att öka trivseln ytterligare. Två bra sovrum med fönster mot Borenshultsgatan. Ett ljust och härligt duschrum med ljusgrå klinker och vitkaklade väggar. Duschvägg i glas, wc, kommod och spegel. Duschrummet renoverades -21. I anslutning finns även en praktisk klädkammare för extra förvaring.

Källarvåningen har en stor klassisk gillestuga, idag inredd som kontor och träningsrum. Ljust och fräscht med vitmålade väggar och skönt parkettgolv. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Bra med bänkyta och förvaring. Utgång via trapp upp till det vidbyggda garaget. Helkaklat relaxrum med dusch, bastu och wc samt ett stort förrådsrum med avdelad mat/vinkällare.

Arrenderad brygg- och båtplats i Boren kan eventuellt övertas. Medlemskap och arrendekostnad fn. 500 kr/år. Klassisk sjöbod och fin båt- och badbrygga ingår i husköpet.

Mer om mäklarna