Motala

Ekhagavägen 22

Såld
  • 5 rum
  • 135 kvm
  • Villa

Villa med lantligt läge endast 5 min från stan

Härligt hus och läge just utanför centrala Motala. Här bor ni lite för er själva med Fålehagen och en fantastiskt vacker ekskog som granne. Här finns fina vandringsstråk, bra träningsmöjligheter och gillar du golf så är det endast några hundra meter till 5:ans green på heden och Motala Golfklubb. Fastigheten är uppförd på 40-talet och sedan tillbyggd, senast 2005. Rödmålad lockläktpanel i trä med vita knutar. Via vackra Fålehagsgränd tar du dig genom en allé av ekar till Vadstenavägen och är strax i centrala Motala eller vidare till nya riksväg 50 om du behöver pendla.

Huset är i 1½ plan med källare. På entréplanet finns ett väl tilltaget kök samt en öppen planlösning till vardagsrummet som är i etage. I vardagsrummet finns en braskamin centralt placerad och det är stora fönster som ger fint ljusinsläpp. Duschrummet renoverades 2012. Plastmatta på golv och vitkaklade väggar. Wc, kommod och spegel med belysning. Dusch med glasväggar. Via hallen tar du dig dels till ovanvåningen och till tvättstugan i källaren.

Ovanvåning med hall och utgång till stor balkong/veranda i bästa läge. Tre bra sovrum med gott om förvaring i de naturliga "kattvindar" som uppstår i hus med brutet tak. I källaren finns tvättstugan samt ytterligare förvaringsutrymmen.

Vid sidan av huset dock ej på fastigheten finns en elansluten friggebod samt ett enklare vedskjul.

Varmt välkomna hem, här kommer ni trivas.

Mer om mäklarna