Mörrum, Mörrum

Ekespjället 3

Såld
  • 4 rum
  • 125 + 146 kvm
  • Villa

Totalrenoverat drömboende - bara att flytta rakt in!

Vill du bo i en vacker och totalrenoverad familjevilla på lugnt och barnvänligt läge i mysiga Mörrum? Här flyttar du rakt in i lyxen som erbjuds i påkostade och tidlösa material, stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Trivsamt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt högt i tak vilket ger en trevlig rymd och känsla i huset. Från vardagsrummet nås även det stora uterummet om 50 kvm som förlänger sommarsäsongen och ligger i helt rätt vädersträck med härlig kvällssol. Badrummet är helkaklat, modernt och erbjuder golvvärme - bästa förutsättningarna för lugn och harmonisk start på dagen! Huset har tre sovrum, två på entréplan och ett en trappa upp. I det stora sovrummet på entréplan finns även walk-in-closet med skjutdörr.

Källarvåningen är fräsch med kaklat golv och ljusa väggar och rymmer gästrum, tvättstuga och förrådsutrymmen. Och som tonåring i det här huset då? Jo då kan man få tillgång till en egen avdelning i källaren med plats för både soffgrupp, skrivbord och säng! Perfekt.

En stor och lättskött trädgård där man antingen fortsätter i samma spår som nuvarande ägare eller väljer att sätta sin helt egna prägel. På den nyligen stenlagda uppfarten finns det gott om plats för parkering men för den som vill ha bilen under tak erbjuds ett rejält dubbelgarage med fjärrstyrda garageportar.

Bostaden ligger endast en kort promenad ifrån tågstationen som smidigt tar en både till Karlshamn eller Sölvesborg. Med promenadavstånd tar man sig även till förskola, skola, mataffärer samt att bostaden har närhet till natur och sköna skogspromenader.

Bostaden är besiktigad med dolda fel försäkring!

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna