Framsida trädgård

Mörarp, Mörarp

Hjalmars väg 4

Såld
  • 4 rum
  • 120 kvm
  • Villa

Renoveringschans!

Nu finns det möjligheten att skapa ditt drömboende!
Välkomma till denna friliggande enplansvilla belägen i det populära bostadsområdet, här finner du en stor tomt och fastighet med goda förutsättningar till din drömbostad.

Villan från 70-talet presenterar sig med en stor uppfart till garaget som välkomnar en till entrén som bjuder in till 120 kvm boyta smart fördelat på 4 rok. Här finns det möjlighet att skapa öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden präglas av stort ljusinsläpp och många soltimmar.
Fastigheten besitter 108 kvm biarea spridda över garaget och källaren. I källaren välkomnas du av en trevlig takhöjd. Här finns det tvättstuga, allrum, bastu och många val till kontor, hobbyrum och förvarning. Allrummet står i centrum av en vacker kamin som tillbringar karaktär.
Tomtarean på 913 m2 bjuder upp till många möjligheter med en obefintlig insyn.
Fastigheten har genomgått förbesiktning. Doda fel försäkring är tecknad!

Villan är förbesiktigad och dolda fel försäkring är tecknad för en trygg affär. Nu är fastigheten redo för ta emot nästa familj för att skapa sin drömbostad.
Mörarp är ett mycket barnvänligt område. I närheten till huset ligger tågstation som enkelt tar dig till och från Helsingborg på ca 14 minuter. Smidig bilväg på dryga 15 minuter till centrla Helsingborg. I närområdet finns det skola, matbutik och en trevlig miljö.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna