Mörarp, Mörarp

Klaragatan 2

Såld
  • 4 rum
  • 103 + 64 kvm
  • Villa

Möjligheternas hus!

Här finner ni ett hus om 103 + 64 kvadratmeter beläget på en hörntomt i ett barnvänligt villakvarter! Här bor familjen bekvämt i vardagen, med närhet till service och natur!

Ett gediget hus som fördelar sina 103 kvadratmeter på ett praktiskt vis. Parkera bilen och kliv in till hallen där du bekvämt kan hänga av dig ytterkläderna. I anslutning till hallen når vi bostadens helkaklade badrum som är generös storlek. Vidare genom hallen når vi köket som är stilrent och av tidlös karaktär. Gott om förvaring och arbetsytor gör vardagens matlagning simpel, i köket finns det även plats för en större matgrupp om det önskas.

Allrummet i anslutning till köket är av tilltagen storlek som med sitt ljusinsläpp och fiskbensparkett bjuder in till härliga stunder med vänner & familj. Här finns det gott om plats för att inreda med dels en större soffgrupp och matbord om det önskas men fortfarande bibehålla den rymliga känslan. Allrummet är utan tvekan höjdpunkten i bostaden, med altandörren på glänt, öppnas ytterligare sociala ytor upp. Här har ni ytterligare möjligheter att förvandla sena sommarkvällar till fina minnen.

Utöver kök och allrum finner ni även i dagsläget ett sovrum, ett kontor och ett bibliotek. Planlösningen erbjuder upp till fyra sovrum om det önskas. En trappa ner från entréplan har ni möjligheter till mer förvaring, hobbyrum och tvättstuga.

Mörarp som fortfarande växer i populäritet är ett barnvänligt område med dryga 15 minuter resa till centrala Helsingborg. Mörarp erbjuder en skola F-6, livsmedelsbutik, tågstation och idrottsplats.

Tveka inte på att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information vid intresse!

Mer om mäklarna