Rävekärr, Mölndal

Rävekärrsgatan 273

Såld
  • 5 rum
  • 117 kvm
  • Villa

Mysigt radhus i lugnt och barnvänligt område i bästa västerläge!

Nu kan vi äntligen presentera detta charmiga radhus i det barnvänliga och populära området Rävekärr! Detta välskötta 2-plans radhus är strategiskt beläget med optimalt västerläge och erbjuder en fantastisk boendemiljö. Entréplanet består av en inbjudande hall, ett välplanerat kök, en gästtoalett, ett praktiskt förråd samt ett socialt vardagsrum. Köket är genomtänkt med gott om förvaringsutrymme. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat, vilket gör det perfekt för sociala sammanhang med familj och vänner. Under sommarmånaderna kan ni njuta av en trivsam altan en lättskött trädgård i bästa västerläge!

Det övre planet rymmer fyra praktiska sovrum och ett större badrum, vilket skapar en optimal boendemiljö för den växande familjen! På framsidan finns ett stort förråd och även ett garage för extra bekvämlighet.

Välkommen på visning och upptäck alla fördelar med detta underbara radhus!

Läget är perfekt för familjer och pendlare. Med närheten till skolor och kollektivtrafik blir vardagen smidig och enkel. Barnen kan enkelt ta sig till skolan och du når snabbt och smidigt Mölndals centrum eller Göteborgs stadskärna. Gunnebo slott och Horsikans badplats finns också inom 10 minuter från bostaden. Här får du det bästa av två världar - ett lugnt och fridfullt område samtidigt som du har närhet till stadens puls.

Mer om mäklarna