Molkom, Molkom

Östanås 520

REDO™
  • 8 rum
  • 170 kvm
  • Villa

IDYLLISKT DRÖMHUS PÅ LANDET BLAND FÅRHAGAR OCH GLITTRIGT VATTEN!

Alltid drömt om ett hus på en stilla plats där du kan koppla av och njuta av lugnet på landet? Nu finns äntligen möjligheten!

Varmt välkommen till Östanås 520 och denna lantliga idyll bland fårhagar och glittriga vatten. Huset är beläget mellan sjöarna Gräsmången och Lersjön vilket bidrar till ett rikt naturliv med fåglar som kvittrar och levande vattendrag som omger huset.
Här möts du av ett stilfullt hus med tidstypiska detaljer där man gjort kostsamma investeringar i form av nya SOLCELLER, bergvärme, jordvärme, kök, badrum och bastu. Tomten erbjuder plats för lek och bus samt växtlighet som fruktträd, bärbuskar samt en otroligt välvårdad trädgård med flertalet odlingsdelar och växthus.

Boningshuset är en gammal lärarbostad som tidigare använts som tvåfamiljsbostad där charmiga detaljer från det gamla köket på övervåningen finns kvar, trots att det idag används som ateljé. Njut av de stora charmiga fönstren som ger ett otroligt ljusinsläpp och känsla av rymd in i bostaden. Bara 10 minuter promenad bort hittar ni Gräsmångens badstrand där man har tillgång till gemensam badbrygga och bastu. Här finns frodig fiskelycka och skogsmark full med lingon, blåbär och svamp.

Närmaste granne är pittoreska Östanås trädgårdar, där det sommartid drivs ett mysigt kafé.

Östanås ligger ca 5 mil norr om Karlstad. Byn ligger längs Östanåsån som förbinder sjöarna gräsmången och Östra Örten. Här är ett rikt naturliv med fåglar, fjärilsmarker och ett levande vattendrag. I området finns även tre vackra vandringsleder och ett ''Byalag'' vid namn Älvan, vilket är en förening som håller i sociala aktiviteter och träffar som konst- och kulturrundor, loppisar, filmklubbar, majbrasa och midsommarfirande m.m. Aktiviteterna drivs av eldsjälar i byn och som medlem finns det alltid möjlighet att hitta på massvis med roliga sysselsättningar!

Bra bussförbindelser endast 49 minuter till Karlstad och 19 minuter till Molkoms centrum där det finns mataffär, vårdcentral, apotek, förskola och grundskola.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Molkom, Molkom

Östanås 520

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.