Marielundsviken/Mariefred, Mariefred

Brostugevägen 12

Såld
  • 6 rum
  • 158 kvm
  • Villa

Välhållen villa med 4 sovrum och Mälaren i sikte

Genomtänkt villa med 4 sovrum och Mälaren som vy. Öppen planlösning, rymligt vardagsrum med braskamin. Carport och förråd. Energieffektivt med vattenburen värme. Nära tåg, förskola och badplats. Gångavstånd till Mariefred.

Välkommen till denna genomgående välhållna villa med trevlig vy mot Mälaren! Här erbjuds en smart och genomtänkt planlösning som skapar en trivsam atmosfär. Det rymliga vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönster som släpper in solens strålar. Tänd upp braskaminen och njut av en varm och mysig atmosfär. Köket är stilrent och har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, perfekt för umgänge och sociala tillställningar.

Den här bostaden har möjlighet till hela 5 sovrum, perfekt för den stora familjen eller för att ha extra rum att använda som kontor eller gästrum. På entréplan finns två sovrum, tvättstuga/grovéntre, badrum och klädkammare. På övre plan finns ytterligare två sovrum och ett stort helkaklat badrum. Dessutom kan du enkelt få ett extra sovrum på övre plan om så önskas. Stora takfönster ger gott om ljusinsläpp och skapar en härlig atmosfär.

Huset är energieffektivt med vattenburen värme via frånluftsvärmepump, vilket ger både en hållbar och kostnadseffektiv uppvärmning. Dessutom finns det gott om plats för bilar med carport och förråd samt möjlighet att parkera flera bilar på tomten. Inbjudande spabad finns på tomten.

Läget är perfekt med närhet till tågstation, förskola och populära bad- och båtplatser i närområdet. Dessutom finns det en busshållplats i närheten och en trevlig gång- och cykelbana som tar dig till centrala Mariefred. Kort promenad till Läggesta tågstation som tar dig till Stockholm central på 37 minuter. Mariefred erbjuder en rad olika butiker och restauranger.

Missa inte chansen att äga detta underbara hus med en fantastisk vy mot Mälaren! Kontakta oss för mer information och boka in en visning redan idag.

Mer om mäklarna