Mariefred, Mariefred

Hammarvägen 47

Såld
  • 5 rum
  • 150 kvm
  • Kedjehus

Påkostad och renoverad villa!

Här radar kvalitéerna upp sig! Genomgående hög och modern standard med nytt yttertak, fönster, badrum & kök, uppvärmningssystem, grundläggning. Med andra ord ett bekvämt boende för många år framöver.

Interiören präglas av smakfulla färg- och materialval såsom påkostat kök med bänkskivor av sten, enstavsparkettgolv och helkaklade badrum. På entréplanet finns det påkostade köket och vardagsrum i modern delvis öppen planlösning, perfekt för middagar och umgänge i goda vänners lag. Både kök och vardagsrum präglas av vackra detaljer så som påkostade ytskikt och utgång till altan i söderläge. Entréplanet inrymmer även ett helkaklat badrum och separat tvättstuga/groventré.
Via svängd trappa leds ni upp till övre plan med i dagsläget 2 rymliga sovrum och ett generöst helkaklat badrum med takfönster. För den som önskar går det med enkla medel att dela av ett utav sovrummen för att skapa ett tredje sovrum. Gott om smarta förvaringslösningar och walk in closet.

Uppvuxen och charmig utemiljö med inramad och lättskött trädgård som bjuder på fin växtlighet och svårslaget söderläge. Här kan ni njuta av solen från morgon till kväll från altandäck med gott om plats för både vänner och familj. Parkering i carport med stort intilliggande förråd.

Mariefreds pittoreska stadskärna har ett rikt utbud av små butiker, restauranger och hemtrevliga caféer bland dem välbevarade 1800-talshusen. Mariefred erbjuder även en mängd sevärdheter för stora som små med guidade turer av Gripsholms slott, museijärnväg med äkta ångloksdragna tåg eller naturreservatet Hjorthagen med ca 100 dovhjortar. I närområdet hittar ni både vackra promenadstråk längs Mälaren och småbåtshamn. Stenkast till både för- och grundskola. Parkering i direkt anslutning till fastigheten. Bra cykelväg och ännu bättre bussförbindelse tar dig till Läggesta station och tåget på 15 respektive 14 minuter.

Sammantaget är detta en villa och ett läge som måste upplevas på plats. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Mer om mäklarna