Mariefred Stadsparken, Mariefred

Domargatan 11

Såld
  • 4 rum
  • 129 kvm
  • Villa

Modernt stadsvilla i pittoreska Stadsparken!

Varmt välkomna till denna stadsvilla om 2 plan i pittoreska trästadsdelen Stadsparken i Mariefred. Stadsparken ligger med sina små gator och gränder ett stenkast från torget i Mariefred. Kvarteret är uppritat av den kände Mariefredsarkitekten Kjell Forshed.
Modern och idylliskt stadshus om 2 plan med vattenburen uppvärmning via fjärrvärme. Modernt FTX system med värmeåtervinning borgar för en låg driftskostnad. Välplanerat boende med dubbla helkaklade badrum, rymliga sociala ytor och tre sovrum på övre plan. Lugnt läge med promenadavstånd till två skolor, förskola och busshållplats som tar en till Läggesta station och tåg till Stockholm på 37 min.

Huset välkomnar er via en rymlig hall med klinkergolv och sobra färgval på vägg. Praktisk hall med bra avhängningsmöjligheter. Invid hallen finns en väl tilltagen klädkammare för förvaring. Vidare på entréplanet finns ett stort vardagsrum samt matrumsdel med utgång via pardörrar till trädgård och altandäck. Stort och rymligt kök med påkostade materialval såsom bänkskiva av granit och separat matplats för många sittande. Ett helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Entréplanet har genomgående vattenburen golvvärme. En trappa upp hittar vi husets tre sovrum, ett helkaklat badrum med badkar och en rejält tilltagen klädkammare. Övervåningen har även en fransk balkong som öppnas via pardörrar och ger ett trevligt ljusinsläpp till övervåningen. Från master bedroom finns utgång till stor balkong via pardörrar. Bekymmersfri trädgård med uteplats som omgärdas av avenbokshäck och rabatter som kräver minimalt med skötsel. Stenlagd uppfart till husen med plats för att parkera två bilar. På tomten finns även ett isolerat förråd.

I Stadsparken bor ni med kort promenad till Mariefreds stadskärna med affärsgator, småbåtshamn, Gripsholms slott och ett gediget restaurangutbud, apotek och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Två skolor och flertalet förskolor finns i närområdet. Antingen via buss, bil eller cykel tar du dig med lätthet till Läggesta station där tåget tar dig till Stockholm på 37 min. Inom 5 minuters promenad tar du dig till Hammarens IP som tillhandahåller ishall, flera fotbollsplaner, tennisplan och utegym samt motionsspår.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna