Mariefred-Slottsbrinken, Mariefred

Blockstigen 1

Såld Besiktigad
  • 6 rum
  • 162 kvm
  • Villa

Renoverad familjevilla på populär adress!

Perfekt familjevilla med tillhörande garage och carport. Många påkostade renoveringar genomförda. Till exempel vattenburet uppvärmningssystem via frånluftsvärmepump kombinerat med solceller som installerades år 2020.

Med ett attraktivt läge i hjärtat av Slottsbrinken hittar vi Blockstigen 1 och en välplanerad villa med ett lugnt och familjevänligt läge.
Här radar kvalitéerna upp sig för dig som letar efter ett välskött boende. Invändigt erbjuds tre rymliga sovrum, två helkaklade badrum, fullutrustat kök och ett väl tilltaget vardagsrum och matrum med utgång till altandäck under tak i strålande sydvästläge. I anslutning till köket finns även en praktisk groventré och tvättstuga. Flexibel planlösning där det är enkelt att avdela till ett fjärde sovrum på entréplan om så önskas.

Utvändigt finns en lättskött trädgård med delvis plana gräsytor och fin växtlighet. Rymligt garage med förråd, carport och parkeringsuppfart i anslutning till huset.

Slottsbrinken är ett lugnt familjevänligt område med närhet till både förskola och skola. Här kan man njuta av närheten till Mälaren med vackra promenadstråk och närhet till centrala Mariefred. Sammantaget ett bekvämt boende med närhet till det mesta!

Närhet till allt Mariefred har att erbjuda såsom butiker, restauranger caféer. I närområdet finns vackra promenadstråk längs Mälaren, Gripsholms slott, Mariefreds golfbana. Skola och förskola inom kort promenad. Mälarens strand och småbåtshamn med tillhörande restauranger och caféer inom promenadavstånd. Busshållplats finns i närområdet som tar en till Läggesta station. Tåg från Läggesta till Stockholm ca 37 min.

Mer om mäklarna