Mariefred Lotorp, Mariefred

Lotorp 2

  • 2 rum
  • 120 kvm
  • Villa
Utgångspris 10 500 000 kr

Villa med mälarutsikt, stor tomt och gästhus

Unikt läge vid Mälaren med en stor, lummig trädgårdstomt. Trevlig uteplats, naturnära med närhet till kommunikationer och promenadstråk. Gästhus med egen vy mot Mälaren.

Välkommen till denna charmiga villa med härlig vy mot Mälaren med egen brygga & båtplats. Här kan du njuta av en uppvuxen trädgårdstomt om hela 5860 kvm, vilket ger dig gott om utrymme att skapa din drömoas. Tomten är stor och lummig och eventuell möjlighet till avstyckning. På den trevliga uteplatsen kan du spendera många soltimmar och avnjuta den naturnära omgivningen.

Läge är viktigt och här har du allt du behöver. Bostaden är belägen i populära Lotorp med närhet till mysiga promenadstråk och bara en kort bilresa till Mariefreds centrum, Gripsholms slott och Mariefreds värdshus. Dessutom har du en lugn och barnvänlig omgivning samt goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, antingen via bil eller tåg. Flytbrygga vid vattnet. Möjlighet till eventuell avstyckning.

Inuti huset möts du av ett ljust och luftigt hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns även ett gästhus med kök och badrum, perfekt för gäster eller som ett extra utrymme att använda efter behov. Gästhuset erbjuder även en fantastisk vy mot Mälaren.

För den som älskar vatten finns det en brygga vid vattnet där du kan njuta av solnedgångar eller kanske ta en simtur. För pendling finns Läggesta tågstation bara en kort promenad bort.

Denna villa i lantligt läge har stor potential och med en stor tomt finns det bra möjligheter att skapa ditt drömboende. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad med en trivsam vy mot Mälaren.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mariefred Lotorp, Mariefred

Lotorp 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.