Hall med gott om förvaring och avhängningsmöjligheter.

Malmö, Malmö

Folksångsgatan 86

Såld
  • 4 rum
  • 127 kvm
  • Villa

Trevligt radhus med friköpt mark och fjärrvärme

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva detta trevliga och energieffektiva radhus på allra bästa läge i familjevänliga Vårsången! Här erbjuds ett rejält radhus på två plan med friköpt mark och trevliga ytor utomhus. Den prydliga trädgården bjuder på en nätt trädgårdstäppa med möjlighet till grönskande växtlighet, lättskött uteplats med plats för en större matgrupp samt ett praktiskt förråd. Här finns möjlighet att skapa ert drömboende!

Planlösningen på entréplan innefattar ett stilrent kök, ett generöst vardagsrum med rum för soff- och matgrupp och är bostadens givna samlingspunkt. Eftersom vardagsrummet är mittemot köket samsas öppen atmosfär och fantastiska sociala ytor för familjen. Intill köket finns även en fullutrustad tvättstuga. I den breda hallen finns gott om svängrum och klädavhängning samt ett helkaklat ljust badrum. På ovanvåningen finner vi tre sovrum i bra storlek, god förvaring och husets andra badrum. Till bostaden hör en garageplats och även utomhusparkering finns.

I området finns bl.a förskolor, skolor, idrottsplats och bibliotek, centrum med pizzeria, närbutik, apotek m.m. Mysiga Katrinetorp finns på kort cykelväg bort och Lindängens rekreationsområde runt husknuten. Kommunikationerna är goda med flera busslinjer, motorvägen och cykelleder i närheten.

Varmt välkomna - Välkommen hem!

Mer om mäklarna