Limhamn, Malmö

Julebäcksgränd 8

REDO™
  • 4 rum
  • 140 kvm
  • Övrigt
Utgångspris 6 200 000 kr

1-plans kedjehus med pool på friköpt tomt

Välkommen till ett av de populära atriumhusen på Djupadal med stora sociala ytor och öppen planlösning med köket. Atriumgården har pool och trädäck för härliga stunder på sommarhalvåret. Tre sovrum med möjlighet till fem, helkaklat badrum, separat tvättstuga och en gästtoalett. Garage och förråd.

Den öppna planlösningen möter oss redan i hallen och ger bostaden extra rymd och fint ljusinsläpp. Köket med sin stora köksö som en naturlig samlingspunkt går i svart och rostfritt. Vardagsrummet är i bra storlek och har plats till både matbord och större soffgrupp och de stora fönsterpartierna mot atriumgården ger fint ljus och härlig vy över poolen. Rummet har öppnats upp för extra ytor men kan göras om till 1-2 sovrum som det var i original planlösningen. I en mer privat del av huset finns ett helkaklat badrum i sobert svart med dusch, tre sovrum varav ett nås via förrådet.

Huset ligger på en gaveltomt och har gräsmatta, fruktträd och plats för odlingslådor på framsidan och sidan av huset. Djupadal är ett populärt område med nära till bra skolor och goda kommunikationer där man når Inre- och Yttre ringvägen, Öresundsbron och Hyllie tågstation på några minuter. Perfekt för pendlaren!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Limhamn, Malmö

Julebäcksgränd 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.