Kulladal, Malmö

Gröndalsgränd 4

Besiktigad
  • 130 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 795 000 kr

Charmigt 30-talshus med tidlös elegans och modern bekvämlighet med stor tomt mot sydväst!

Välkommen till detta mycket charmiga hem, beläget i populära Kulladal. Med sin karakteristiska 30-talsarkitektur och moderna bekvämligheter erbjuder detta hus en atmosfär av harmoni. Beläget på en generös tomt med garage och en imponerande trädgård som sträcker sig mot sydväst.

Med ett nytt tak från 2018 , dränering från 2019 och ny el är husets kvalitet och hållbarhet säkrad för framtida år. Den nylagda stenläggningen på både framsidan och baksidan förhöjer husets estetik och funktionalitet.

Steget in genom entrén möts du av en rymlig hall som ger en varm välkomnande atmosfär. Den nya trappan till ovanvåningen, installerad 2016, bjuder in till upptäcktsfärd i husets övre delar. På entréplanet finner du ett vardagsrum med vackert burspråk, en charmig matsal och ett modernt kök från 2016, komplett med moderna apparater och eleganta detaljer. En allrum/sovrum, ett badrum och en praktisk tvättstuga/grovingång kompletterar detta plan, vilket ger en perfekt balans mellan funktion och stil.

På ovanvåningen välkomnar en generös möblerbar hall med tillgång till en balkong som bjuder in till avkoppling och njutning av den omgivande naturen. Två stora sovrum erbjuder gott om plats för familjen, medan det stora badrummet från 2016 ger en lyxig reträtt för avkoppling och återhämtning.

Tomten är generös och erbjuder möjligheter till trädgårdsodling, lek och avkoppling. Med potentialen att stycka av tomten finns även möjlighet till framtida expansion eller utveckling.

Sammanfattningsvis är detta hus en sällsynt kombination av historisk charm och modern komfort. Med sina uppdateringar, generösa utrymmen och underbara trädgård är detta en drömhem för den som söker en harmonisk livsstil i en tidlös miljö.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kulladal, Malmö

Gröndalsgränd 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.