Hyllieby, Malmö

Torkelsvägen 25

Såld
  • 6 rum
  • 151 kvm
  • Villa

Charmigt hus anno 1890 mitt i Hyllieby

Charmigt hus anno 1890 mitt i Hyllieby med stort vardagsrum i vinkel med matrum, lantligt kök med utgång till trädgården och trädäck i sydväst läge. Fyra sovrum, badrum med dusch samt gästtoalett. Fd garaget är ombyggt 2005 till uthyrningsdel eller gästavdelning med sovrum, badrum med dusch och kök.

På lugn återvändsgränd mitt i barnvänliga Hyllieby finner vi denna charmiga villa anno 1890. En rymlig hall tar emot oss när vi stiger ini huset med gästtoalett och vacker svängd trappa upp till övre plan. Från hallen når man det stora vardagsrummet i vinkel med matrummet med härligt sociala ytor för det större sällskapet. På entréplan finner vi även ett sovrum i bra storlek med skjutdörrsgarderober längs två väggar som ger mycket förvaringsplats. Köket går i lantlig stil med furuluckor och bröstpanel vid matplatsen för fyra personer. Från köket når vi uteplatsen och trädgårdens grönska i skönt sydvästläge, en annan dörr från köket leder till groventrén med skafferi och mindre vinkällare. Tar vi trappan upp till övre plan når vi tre sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. En hall löper genom hela våningsplanet och har plats för tvättmaskin och torktumlare och förvaring i tre skjutdörrsgarderober samt en arbetshörna.

Via groventrén med egen dörr når vi det fd garaget som 2005 byggdes om till en uthyrningsdel eller varför inte en fin gäst- eller tonårsavdelning! Ett mindre kök, helkaklat badrum med dusch och ett sovrum i bra storlek och öppet upp i nock för härlig rymd. Här finns även en dörr ut till trädgården och uteplatsen. Den insynsskyddade trädgården är en av de större i området och har gott om plats för familjens lekar och trädgårdsintresse. Här finns även ett rymligt isolerat förråd med snickarbod och vind för extra förvaring. Ett enklare trädgårdsförråd finns också bakom uthyrningsdelen.

Området har gott om grönska och härliga promenadstråk, lekplatser och ridhus. Goda kommunikationer med buss, nära access till Inre- och Yttre ringvägen, Öresundsbron och promenadavstånd till Hyllie station samt Emporias stora service utbud. Många populära för-och grundskolor i närområdet och sportaktiviteter.

Mer om mäklarna