Hyllie, Malmö

Gamlebäcksgatan 13

Såld
  • 6 rum
  • 168 kvm
  • Villa

Rymligt gavelradhus på friköpt tomt med yta för hela familjen

På lugn återvändsgata ligger detta välplanerade och trivsamma radhus med stora sociala ytor, inglasat uterum och fyra sovrum. Garage i bra storlek och stor gräsmatta för barnens lek.

Välkommen till detta välplanerade och trivsamma radhus som ligger på en lugn återvändsgata med tomt i skönt söderläge. Ett gediget stenhus där man redan i hallen möts av ljuset från stora fönster och luftig öppen planlösning med generöst vardagsrum i vinkel. Här får man enkelt plats med både stor soffgrupp och ett väl tilltaget matbord för det större sällskapet. Köket ligger intill och går i stilrent vitt och har även en matplats för 4-5 personer. Från vardagsrummet når vi det mysiga inglasade uterummet i skönt söderläge. Via de stora skjutpartierna når man den stenlagda uteplatsen som ligger i härligt vindskyddat söderläge, här njuter man av vårens första soliga dagar! En trappa upp möts vi av ett allrum som är perfekt som TV-rum eller hemmakontor om man så önskar. Fyra sovrum i bra storlek varav tre har utgång till balkongen som vetter mot söder och har fin vy över villaområdet. Det fjärde sovrummet har både rymlig klädkammare och bastu. Ljust helkaklat badrum som är välutrustat med både badkar och duschhörna, två handfat och bidé.

Huset erbjuder även ett kapprum med gästtoalett och separat grovkök med tvättmaskin och torktumlare. Här passerar man för att enkelt nå garaget som är integrerat med huset. Garaget med motordriven garageport är rymligt och har gott om plats för en större bil och förvaring i flertalet skåp och en garderob. Det finns även ett extra förråd som ligger under trappan som man når inne ifrån garaget samt ett förråd med utgång till trädgården.
Trädgården är inhägnad och har port till en uppställningsplats för en bil öster om huset. Här finns även en stor gräsmatta som inbjuder till lek eller varför inte en pool?

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna