Ludvigsborg, Ludvigsborg

Zefyrvägen 3

  • 5 rum
  • 130 kvm
  • Villa
Utgångspris 4 095 000 kr

Nyproducerad och energieffektiv villa i familjevänliga och natursköna Ludvigsborg!

Välkommen in i detta nyproducerade hus som är smakfullt och funktionellt på alla sätt! Här erbjuds en härligt belägen bostad om 130 kvm med en genomtänkt planlösning samt mycket trevliga och ljusa utrymmen som passar för såväl vardagslivet som för avkoppling med familj och vänner.
Entrèplan erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, den generösa takhöjden i vardagsrummet ger en härlig atmosfär!
På detta plan finns det även två sovrum, varav det större har en generöst tilltagen walk in closet. På golvet i detta rum ligger det en mysig heltäckningsmatta som är underbar att sätta fötterna på när man kliver upp ur sängen på morgonen!
Helkaklat badrum med dusch, allt i genomtänkta färger och fina materialval. Tvättstugan finner ni i direkt anslutning till köket, här finns tvättmaskin, torktumlare, vask samt väl tilltagna arbetsytor. Från tvättstugan kommer man vidare ut i carporten/garaget.

På övre plan finner vi ett allrum som binder samman två väl tilltagna sovrum, ett på vardera gavel. Allrummet har härliga takfönster som ger rummet generöst med ljus. De rymliga sovrummen har gott om ljusinsläpp och charmiga snedtak.
Ytterligare ett snyggt badrum med badkar, allt i smakfulla ljusa färger och fantastiska materialval. Takfönstret i detta badrum släpper in det underbara och efterlängtade solljuset!

Fler detaljer som är värda att nämna är husets B-klass - Vilket innebär ett energisnålt hus med låga driftskostnader. Energiklass B ger även ränterabatt hos de flesta bankerna, ett sk grönt lån.
Eftersom bostaden är nyproducerad så behöver man inte heller tänka på fastighetsskatten under flera år framöver!

Ludvigsborg erbjuder förskola och skola i åk F-9 och centralt i byn hittar vi även en mycket välsorterad Ica-butik. Naturen finns runt knuten, kanske lockar ett dopp i sjön eller varför inte prova fiskelyckan?
Från Ludvigsborg till Hörby är det ca 8 km och till Höör ca 7 km, bussen som går mellan Höör och Hörby stannar i Ludvigsborg. I Hörby finns bussförbindelser med täta avgångar till Lund, Malmö och Kristianstad, i Höör finns tågförbindelser för pendling till Lund, Malmö, Köpenhamn samt mot Hässleholm och Kristianstad. Närheten till E22 gör även att pendling med bil blir ett bekvämt alternativ!

Det perfekta hemmet för den som värdesätter ett stilfullt och modernt boende med alla bekvämligheter och smakfulla material - Välkomna hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Ludvigsborg, Ludvigsborg

Zefyrvägen 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.