Välkommen till Bondemölla 4746 och denna vackra idyll!

Fulltofta, Ludvigsborg

Bondemölla 4746

Såld
  • 5 rum
  • 129 kvm
  • Villa

Enplansvilla med mycket låga driftskostnader!

Villa signerad Fiskarhedenvillan!
Med energiklass B är denna villan ett praktexemplar då det kommer till låga driftskostnader och dessutom har ni möjlighet att få rabatt på räntan hos banker som erbjuder så kallat "grönt lån".
Ingen kommunal fastighetsavgift de första 15 åren, huset byggt 2019 så att det är många år kvar!

I Bondemölla njuter man av den vackra skogen hela året. Upplev bokstavligen naturens skiftningar från första parkett - sittandes på den nybyggda altanen. Det känns som att man sitter i trädtopparna!
Bostaden är gediget byggd i lösvirke, på en lummig naturtomt där man själv bestämmer hur lättskött trädgård man önskar.
Villan präglas av en välkomnande känsla och gedigen interiör med både elegans och mysfaktor. Värt att lyfta fram är den tilltalande huvudentrén, det stora vardagsrummet med fri takhöjd och vackra fönster i retro stil från Elitefönster.
Planlösningen är ypperlig för barnfamiljen med fyra sovrum och ett stort vardagsrum. Köket med lantlig inredning från Marbodal och Siemens samt bänkskiva från Konst och inredningsbetong är mycket smakfullt. Pricken över i är skafferirummet i anslutning till köket! Stiligt wc med dusch med bland annat badrumsmöbler från Qvesarum byggnadsvård. Möjligt att inreda ytterligare ett badrum i den idag befintliga klädkammaren vid entrén.
För bästa komfort finns vattenburen golvvärme i hela huset och dessutom en nyinstallerad braskamin.

Bondemölla är beläget ca 1 km utanför Ludvigsborg. Gångavstånd till bland annat Ica, busshållplats och förskola. Vill ni pendla med tåg så är det endast 9 minuters bilfärd till Höörs tågstation med gratis pendlarparkering. Härifrån tar ni er vidare exempelvis till lund, 20 minuter, Malmö 35 minuter eller Köpenhamn på en timme.

En påkostad villa som är redo att ta emot nästa ägare, varmt välkommen att lämna intresseanmälan!

Mer om mäklarna