Varmt välkomna till Bäckstigen 18!

Fulltofta, Ludvigsborg

Bäckstigen 18

Såld
  • 124 kvm
  • Villa

Enplanshus med oinredd källare på stor och lummig tomt

Varmt välkomna till Bäckstigen 18!
Detta enplanshus med källare är beläget på en stor och lummig tomt i populära Ludvigsborg. Här bor du avskiljt från grannar och stadsbrus och för den med gröna fingrar finns det stora ytor att experimentera på. I trädgården finns även ett växthus där kreativiteten kan få flöda fritt. Med trädäck och all trädgård i sydvästligt läge går det dessutom att avnjuta soliga dagar redan från tidig vår. Som en extra bonus leder den stora gräsmattan fram till en damm belägen direkt i tomtgränsen.

Boningshuset passar såväl den mindre som den större familjen. På bottenplan finns hela tre sovrum, ett stort vardagsrum med öppen planlösning till köket, badrum och toalett med angränsande bastu. Köket är ett Marbodalkök från 80-talet som har fräschats upp under årens lopp och maskinerna är från 2022. Från köket kan du ta dig ut till det stora trädäcket med utsikt över den härliga trädgården. En trappa ner ställs ni inför en blank canvas då källaren står helt tom och väntar på nya idéer. Här fanns tidigare en gillestuga med sovrum och förråd men i samband med dräneringen som gjordes 2010 togs alla innerväggar och golv bort.

Här bor du på gång- och cykelavstånd in till Ludvigsborg där det finns butik, kommunikationer, skola (Ludvigsborgs friskola F-9) och förskola (Skogsgläntan). Från Ludvigsborg kan du ta bussen in till både Höör och Hörby. Du kan sedan ta dig vidare till Lund och Malmö med tåg från Höör och buss från Hörby. Närområdet är tryggt, lugnt och tyst med många fina vandringsstråk!

Mer om mäklarna