Ljungsbro, Ljungsbro

Knivingegatan 21

Såld
  • 5 rum
  • 125 kvm
  • Villa

VÄLSKÖTT KEDJEHUS I POPULÄRA LJUNGSBRO!

I populära Ljungsbro nära vacker natur och Göta kanal finner vi detta trivsamma kedjehus. Trevliga och rymliga ytor ger gott om möjligheter och man har tillgång till en härlig uteplats i söderläge. I närmiljö finns både skolor och barnomsorg på promenadavstånd samt de natursköna stråken vid kanalen som bjuder in till promenader. Utemiljön ger gemytlig kvarterskänsla och lekvänlig plats.

Framsidan är stenlagt och lättskött, här finns det plats för utemöbler och cyklar. Här kan Ni njuta av förmiddagssolen!

Boende och gäster välkomnas av en trevlig hall som erbjuder klinker golv, snygg hatthylla och tapetserade väggytor. Från hallen når Ni det vältilltagna köket från Creoform som erbjuder goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Ett väl utrustat kök för den stora familjen, här har Ni plats med ett matbord för 4-6 personer! Vidare erbjuder köket bänkskiva i sten, kakel som stänkskydd och vitvaror från Husqvarna. Från köket når Ni tvättstugan och ett stort förråd som ger gott om plats för förvaring. Vidare finns det ett badrum på entréplan i kakel och klinker. Här finns det golvvärme och spotlights samt dusch och förvaringsskåp.

Vardagsrummet är socialt utformat med fantastiska ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns det en utgång till altandäcket som ger access till trädgården. I rummet finns det plats för soffgrupp, matbord och annat möblemang. På baksidan kan familjen njuta eftermiddags- och kvällsolen.

Övervåningen erbjuder ett fräscht badrum med badkar, rymlig hall, klädkammare och fyra trivsamma sovrum.

Säljarna har bytt fönster, bytt ventilation, underhållt taket, målat om fasaden, dragit om elen, renoverat kök och annat. Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett!

Ljungsbro har fantastiskt fint föreningsliv med stort utbud för hela familjen. Fotboll, egen ishall, simhall, samt skidspår och golfbana vid Vreta Kloster för att nämna några. Här finns fantastiskt fina cykelleder vid Göta kanal och Motala ström som också gör resan till Linköpings stadskärna till en naturskön upplevelse via Roxen. Omgivningarna erbjuder bad vid intilliggande sjöar, små som stora och det ges härliga turer i runtom för promenader eller skogsturer året om.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna