Ljungsbro, Ljungsbro

Källhemsvägen 15

Såld
  • 6 rum
  • 121 kvm
  • Villa

Välkommen till det perfekta hemmet på Källhemsvägen 15 i Ljungsbro

Här har du en pärla som erbjuder en harmonisk och bekväm livsstil på ett plan med en välplanerad källare. Detta är inte bara ett hus, det är en livsstil för den som värdesätter både komfort och naturnära boende.

Det första som möter dig är den stora trivsamma tomten som omfamnar huset. Här kan du odla dina egna grönsaker i pallkragar, njuta av solen på uteplatsen eller slappna av vid den lugna dammen. Ett växthus ger dig möjlighet att förlänga växtsäsongen och låta din gröna tumme blomma året om.

Steg in genom dörren och möts av en atmosfär av välkomnande. Med fyra rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen eller för gäster som vill uppleva din vackra oas. Två badrum och en gästwc garanterar att morgnarna blir smidiga och bekväma.

Köket är hjärtat i hemmet och här finner du allt du behöver för att skapa läckra måltider och samla nära och kära. Stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär. Vardagsrummet är en perfekt plats för avkoppling med familj och vänner och det isolerade uterummet förlänger säsongen och låter dig njuta av naturen året om. Härifrån har du ett högt och fritt läge med utsikt över den fina tomten.

Källaren är en dröm för den som älskar att pyssla och skapa. Med en verkstad, garage, bastu och generösa förvaringsmöjligheter finns det plats för alla dina intressen och hobbyer.

Området runt Källhemsvägen 15 erbjuder allt du kan önska dig. Med närhet till skolor, förskolor, Göta kanal och en mängd serviceinrättningar finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Dessutom gör de goda kommunikationerna det enkelt att ta sig vart du än önskar.

Sammanfattningsvis är detta inte bara ett hus utan en dröm som blir verklighet. Här kan du skapa minnen för livet och njuta av en bekväm och harmonisk livsstil mitt i naturen. Välkommen hem till Källhemsvägen 15 ? där drömmar blir verklighet.

Mer om mäklarna