Rystad, Linköping

Rystad Ekenberg 1

Såld
  • 6 rum
  • 95 kvm
  • Villa

Unikt hus med lantligt läge och stall nära Linköping

På Rystad Ekenberg 1 finner du denna charmiga villa med idylliskt läge, dubbelgarage, stall med boxplatser samt hage. Välkommen hem!

Med dess attraktiva tomtläge i utkanten av det charmiga villaområdet i trygga Rystad hittar vi denna förtjusande fastighet beståendes av en totalyta om 150 kvadratmeter. Här presenteras en sagolik fastighet som ligger några kilometer från Linköping. Fastigheten ligger helt avskilt inbäddad i en fantastisk natur som präglas av ett vackert kulturlandskap med utsikt över betes- och åkermarker i en miljö med höga naturvärden. Dessutom har huset stora genomgående ljusinsläpp, braskamin, spabad, stall med tillhörande boxplatser, dubbelgarage, stor tomt samt ett uterum. Hela huset är omfamnat av en genuin hemkänsla och har genomgående trivsamma utrymmen.

Huset disponeras om ett rymligt och öppet kök i social planlösning mot vardagsrum med generösa arbetsytor, flertalet fönster samt plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är med genomgående stora ljusinsläpp, sociala sällskapsytor med gott om plats för soffa samt braskamin. På entréplan finns även ett sovrum samt duschrum utrustad med toalett. Övervåningen utgörs av totalt tre rymliga sovrum samt ett sällskapsrum. Här finner du även ett badrum med toalett, tvättmaskin och torktumlare.

Huset med dess fantastiska läge står på en härlig trädgårdstomt om 4 983 kvadratmeter. På tomten har du dessutom ett inglasat uterum med lättmöblerade ytor och större trätrall att nyttja. Det finns även ett spabad med kringliggande altandäck, dubbelgarage samt med ett separat förrådsutrymme. Stallet består av totalt fyra boxplatser med tillhörande sadelkammare och gödselplatta. På tomten finns det dessutom två hagar och i närområdet finns härliga ridvägar.

Rystad är ett familjärt litet samhälle 15 minuters bilfärd om Linköping. Skolor och förskolor på bekvämt avstånd via Tallboda eller Linghem. Hela området omringas av underbar natur med djupa skogar och underbara promenadstråk.

Här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund. Detta är en chans som sällan kommer- varmt välkommen att anmäla ditt intresse och kontakta mäklaren för mer information.

Mer om mäklarna