Ledberg, Linköping

Ledberg Hörnet 1

  • 7 rum
  • 164 kvm
  • Villa
Utgångspris 3 795 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välkommen till ditt drömhem i det lantliga paradiset Ledberg!

Detta storslagna hus är en perfekt kombination av traditionell charm och modern bekvämlighet.

Med ett läge som omfamnar den grönskande naturen och omgivande hästhagar, erbjuder detta hem en fridfull tillflyktsort från stadens brus. Här kan du vakna upp till fågelkvitter och frisk luft, samtidigt som du njuter av bekvämligheten med kommunalt vatten och avlopp samt fiberuppkoppling.

Huset är inte bara väl omhändertaget utan också smart uppdaterat för att möta dagens krav på komfort och stil. Den rymliga tvättstugan och de stilrena badrummen ger dig både praktiska funktioner och modern design. Och köket - ett stort lantligt kök där gemenskap och matlagning blir till en glädjefylld upplevelse för hela familjen. Till detta finner vi att huset har hela fem sovrum så det finns gott om plats för familj och vänner att njuta av lugnet och skönheten i Ledberg. Och för den som önskar finns möjlighet att enkelt dela av för att skapa ett sjätte sovrum eller kanske en hemmakontorsyta. Huset har gott om förvaring och uppe finns också ett stort allrum. Fastigheten rymmer även ett vidbyggt garage, en carport, en stor altan under tak samt en väldigt trivsam tomt..

Dessutom, med en busshållplats precis utanför dörren, är det enkelt att ta sig till och från stan. Perfekt för den som vill kombinera den lantliga livsstilen med goda kommunikationer till närliggande samhällen och städer. Härifrån går också skolskjutsen till Malmslätt. Du når Linköping på 15 minuter, Vikingstad och Malmslätt på 10 minuter. Här har du också cykelavstånd till bla Boställets vedugnsbageri och den fina badplatsen Svartåfors.

Ta chansen att skapa ditt eget idylliska paradis i Ledberg - boka din visning idag och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

Boka visning

  • Bokad visning, anmäl er via hemsidan. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ledberg, Linköping

Ledberg Hörnet 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.