Lambohov, Linköping

Odalgatan 44

Såld
  • 5 rum
  • 149 kvm
  • Villa

Tilltalande parhus med hörnläge i familjevänliga Lambohov

Eminent tillfälle att ta vara på. Nu har Ni chansen att förverkliga parhusdrömmen tack vare denna tilltalande hörnfastighet som vi har nöjet att saluföra.

Eminent tillfälle att ta vara på. Nu har Ni chansen att förverkliga parhusdrömmen tack vare denna tilltalande hörnfastighet som vi har nöjet att saluföra.

Här välkomnas Ni till ett rymligt, familjevänligt hus om 149 kvadratmeter med ett genomgående bra skick. På entréplanet finner ni ett fräscht kök i social planlösning med tillhörande vardagsrum samt utgång till trädäckad altan, ett sovrum beläget på entréplan, helkaklat duschrum med golvvärme samt praktiskt separat tvättstuga. En trappa upp möts ni av ett allrum, badrum med badkar och toalett samt tre sovrum. Sammantaget ett boende som lämpar sig såväl för den lilla som den stora familjen.

Huset har ett riktigt toppenläge med hörntomt i ett mycket lugnt och barnvänligt område. Omgivningarna präglas av grönområden, idylliska miljöer och promenadstråk som tillför en rogivande atmosfär. Husets baksida utgörs av en väl tilltagen gräsmatta samt altan på trätrall. Baksidan bjuder på kvällssol och via den takbelagda framsidan kan ni njuta av morgon samt förmiddagssol. På tomten finns ett separat förråd med god förvaringskapacitet samt ett ytterligare beläget via framsidan. Till huset hör även ett garage i länga som ligger i direkt närhet till huset.

Lambohov är ett idylliskt samhälle som blivit omåttligt populärt tack vare det bekväma avståndet in till Linköping. Det tar ca 10 minuter med bil och 20 minuter med buss in till city. Dessutom finns det cykelväg hela vägen in till stan. Bussförbindelserna är goda med täta avgångar. I samhället finns flertalet grundskolor, lekplatser och förskolor. Det finns även en större välsorterad matbutik vid Djurgården, systembolag samt apotek.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

Mer om mäklarna