Hejdegården, Linköping

Hejdegatan 55

Såld
  • 8 rum
  • 240 kvm
  • Villa

Stilren villa på första parkett mot Stångån!

Nu har vi det stora nöjet att saluföra den här fantastiska fastigheten med påtaglig charm och karaktär precis intill Stångån!

Nu har vi det stora nöjet att saluföra den här fantastiska fastigheten med påtaglig charm och karaktär. Huset är beläget i anrika Hejdegården med direkt närhet till Stångåpromenaden och ett bekvämt avstånd från Linköpings innerstad. Detta är ett hus av ett sällan skådat slag med en stor välplanerad trädgård och en härlig trädäckad altan. Här bor man omgiven av en lugn, avkopplande atmosfär samtidigt som det geografiska läget är optimalt.

Invändigt erbjuds på entréplanet representativa ytor med en rymlig, välkomnande hall, spatiösa sällskapsrum och ett mycket fint renoverat kök. På entréplan finns en fungerande eldstad som tillför värme och hög mysfaktor, stort socialt vardagsrum där man får plats med både soffgrupp, duschrum, sovrum/matsal samt större matplats samt ett påkostat kök i öppen planlösning med bänkskiva i sten, dubbel kyl samt frys, ångugn, ugn, vita köksluckor, vitvaror från Gaggenau samt Miele. På övervåningen finns fem rymliga sovrum varav ett utrustat med klädkammare samt duschrum en suite, allrum, duschrum, separat klädkammare och utgång till mindre balkong med vyer över glittrande Stångån. I källaren finns det gott om förvaringsutrymmen, en tvättstuga, stort akvarium med tillhörande serviceutrymme, spaavdelning med elektrisk golvvärme, jacuzzi, bastu och dusch, samt ett garage med fjärrdriven port. I övrigt är detta ett väldigt bekvämt boende med förmånliga driftskostnader och attraktivt läge intill Stångån.

Utvändigt finner vi en välplanerad tomt om 860 kvadratmeter inringad om en insynsskyddad tujahäck som vetter mot Stångån och dess underbara lugn. Här växer liljor, pioner samt magnolia. Odlingslådor finns, perfekt för den med gröna fingrar.

Den närliggande miljön präglas av grönområden och en lugn, avkopplande atmosfär. Hejdegården är ett mycket barnvänligt område med direkt närhet till barnomsorg, busshållplats, matbutik, Åbacka Café såväl som restauranger. En kort cykeltur bort ligger den nya Simhallen, Universitetssjukhuset och Saab. Inom kort öppnas även i närheten en välsorterad Östenssons. Innerstadens puls finner man på bekvämt gång- och cykelavstånd.

Definitivt ett tillfälle att ta vara på! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in dig på visning av denna unika fastighet.

Mer om mäklarna