Fredriksberg, Linköping

Timjanstigen 7

Såld
  • 5 rum
  • 83 + 2 kvm
  • Villa

Charmigt enplanshus i mysiga kvarter

Välkommen till ett tilltalande och välskött enplanskedjehus i omtyckta Fredriksberg.

Här erbjuds ett genuint trevligt boende i bekvämt format på ett plan. Huset ligger beläget på lugn återvändsgata med fina grönskande omgivningar som bidrar till en avkopplande atmosfär och en påtaglig hemkänsla.

Invändigt präglas huset av en genomtänka ytor, god förvaring och ett fint ljusflöde. Här finns tre sovrum, ett trivsamt kök och ett socialt utformat vardagsrum. Utöver den yta som finns att tillgå i huset finns ytterligare ett rum om ca 10 kvm i anslutning till garaget (ej inräknat i bo-/biarea). Perfekt att nyttja som gästrum, arbetsrum, sovrum eller för din hobby.

På husets södervända baksida nås en mysig och välskött trädgård med lekytor, träd, buskage. Här finns äppelträd, rabarber, vinbärsbuskar och mycket mer. Via vardagsrummet nås en mysig uteplats, försedd med trädäck och tak.

Fredriksberg är ett familjevänligt område som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre. Här finns gott om fina grönområden med lekparker, aktivitetsparker, löpspår och skogsdungar med fina promenadstråk. På bekvämt avstånd ligger Ekholmens centrum med sitt breda serviceutbud. Goda kommunikationer med buss och cykel till övriga staden. Ett tiotal förskolor och grundskolor inom 1 km avstånd.

Ta till vara på denna möjlighet!

Mer om mäklarna