Ekängen, Linköping

Persiljevägen 3D

Såld
  • 6 rum
  • 195 kvm
  • Villa

Arkitektritad villa i Ekängen på stor hörntomt med extra allt.

Välkommen till denna magnifika villa i det eftertraktade området Ekängen, där naturen och sjön Roxen blir en del av din vardag. Detta arkitektritade stenhus på imponerande 195 kvadratmeter erbjuder er det allra bästa när det kommer till utrustning och material. Här är varje detalj noggrant utvald för att skapa enastående inre och yttre miljöer. Huset är också noga planerat och konstruerat att vara så underhållsfritt som möjligt. Genom att låta bygga huset i sten med putsad fasad, tak, fönster och övriga detaljer i plåt har man skapat bra förutsättningar för just detta. Här har också en solcellsanläggning nyligen installerats.

Belägen på en rymlig hörntomt med ett privilegierat läge långt in på gatan, kan ni njuta av total avskildhet och lugn. Direkt närhet till sjön Roxen och den vackra naturen i Ekängen ger er möjlighet att uppleva en fridfull tillvaro, samtidigt som ni har bekvämt avstånd till stadens puls och bekvämligheter. Här bor ni också med gångavstånd till skola, förskola, affär och busshållplats.

Denna fastighet är inte bara ett hem, det är en komplett livsstil. Det stora glasade uterummet på ca 20 kvm blir en naturlig förlängning av den generösa boendeytan, där ni kan njuta av panoramautsikt över den vackra omgivningen i alla väder. Här kan ni slappna av, umgås med vänner och familj, eller helt enkelt ta in den friska luften samtidigt som ni är skyddade från elementen.

Njut av varma sommardagar i den privata poolen och koppla av på det vackert anlagda poolområdet. Här kan ni skapa minnen och njuta av soliga dagar med bad och avkoppling. Förråds/poolhuset ger er praktisk förvaring och möjlighet att hålla ordning på allt ni behöver för att njuta av utomhuslivet. En arkitektritad, otroligt trivsam, grönskade och uppvuxen trädgård förgyller verkligen tillvaron.

Bilentusiaster eller inte kommer att uppskatta det enbilsgarage med förvaringsplats som finns tillgängligt. Här kan ni tryggt förvara fordon och ha gott om utrymme för verktyg och utrustning. Laddare för elbil är installerad.

Den här villan i Ekängen erbjuder er inte bara ett vackert hem, utan en lyxig och bekväm livsstil. Missa inte chansen att äga en exklusiv fastighet som sticker ut från mängden och som kommer att ge er och era nära och kära många minnesvärda stunder.
Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska villa har att erbjuda!

Mer om mäklarna