Ekängen, Linköping

Frälsenäsvägen 1A

Såld
  • 5 rum
  • 99 kvm
  • Villa

Äldre charm möter moderna bekvämligheter i natur- och sjönära Ekängen!

Välkommen till ditt drömhem i attraktiva Ekängen! Detta mysiga och tilltalande hus, uppfört år 1910 är kärleksfullt ombyggt och renoverat, erbjuder en perfekt balans mellan historisk charm och modern bekvämlighet.

Det moderna och rymliga köket i huset bjuder in till kulinariska upplevelser. Med hela fyra sovrum, inklusive det förtjusande sovloftet, finns gott om plats för hela familjen. En rymlig hall välkomnar dig och genomtänkta ytor som allrum, matplats, vardagsrum och tvättstuga gör detta hus till en komplett och funktionell bostad. Här möts tradition och nutid, där de senaste bekvämligheterna harmonierar med det genuina charmiga uttrycket.

Läget är oslagbart! Med direkt närhet till naturen och sjön Roxen kan du njuta av fridfulla promenader och vacker natur precis utanför dörren. Samtidigt är Ekängen endast 10 minuter från Linköpings pulserande stadsliv, vilket ger dig bästa av två världar - lugn och ro i det dagliga livet och stadens bekvämligheter inom räckhåll. Här har du förskola, skola, bad och busshållplats på bekvämt gångavstånd. Kommunikationerna är väldigt goda och dessutom finns en upplyst cykelväg in till stan. Ekängen har också en mindre affär och återvinningsstation.

Det här är inte bara ett hus, det är ett hem där varje detalj berättar en historia och varje rum är fyllt med värme och charm.
Kom och upplev det själv - ditt nya hem väntar på dig i Ekängen!

Mer om mäklarna