Ekängen, Linköping

Grönkålsvägen 5

REDO™
  • 4 rum
  • 105 kvm
  • Radhus

Väldisponerat, ljust radhus i Ekängen!

Varmt välkommen till detta optimalt planerade radhus i attraktiva Ekängen! Här finns allt man kan tänkas behöva i absolut toppskick på 105 kvm med två trivsamma uteplatser.

Välkommen till detta underbara radhus i Ekängen! Här bor ni öppet och ljust på en yta om 105 kvadratmeter fördelat på två plan. Det märks att den här bostaden är noga planerad, det är kvalitet och elegans i materialvalen och huset är otroligt välskött och uppdaterat. Här används också varje kvadratmeter på bästa sätt.

Det första som möter er är en fantastisk uteplats på framsidan. Här får en större möbelgrupp plats och ni kan avnjuta både morgonkaffet och nattfösaren. I huset välkomnar en inbjudande och praktisk hall med platsbyggda garderober. På nedre plan finns också ett välplanerat, trevligt och lättmöblerat vardagsrum. Generöst ljusinsläpp från stora fönster, härliga umgängesytor och utgång till husets andra uteplats. Här finner ni också ett socialt, trevligt, ljust och fullutrustat kök. Badrummet är stort och fint med toalett, dusch med duschväggar, wc, spegel och handfat med kommod. Praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och bra förvaring. Bostaden har tre härliga sovrum på övre plan, samtliga med plats för möblering och förvaring. Det finns också en övre hall och ett extra utrymme för förvaring, hemmakontor eller annat.

Till bostaden hör två trevliga uteplatser, bägge med altan. Gott om plats på uteplatserna för mat/soffgrupp. Med två olika utsikter och sollägen kan ni alltid få det som önskas för stunden. Från dessa platser kan man betrakta antingen gatan på framsidan eller den mer privata tomten utan insyn på baksidan. Lättskött och med ett extra förråd på baksidan.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Ekängens hjärta. Gångavstånd till två skolor och flera förskolor. En mindre affär samt en stor badplats finns en kortare promenad/cykeltur bort. Dessutom har man växlande natur på nära håll med allt ifrån eklandskap till sjöpromenad och olika typer av skog bla den sk Skolskogen där man springer, cyklar, går, grillar och umgås bara en bit bort från bostaden.
Varmt välkommen till Grönkålsvägen!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Ekängen, Linköping

Grönkålsvägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.