Ekängen, Linköping

Rabarbervägen 36

Såld
  • 5 rum
  • 143 + 35 kvm
  • Villa

Med bästa hörnläget i hela Ekängen!

Kedjehus i slutet på gatan med naturen runtomkring! Familjevänligt och lugnt beläget på omtyckta, trivsamma och härliga Rabarbervägen!

Välkomna till detta ljusa kedjehus i slutet på gatan med skogen in på knuten! Här bor du bekvämt på en yta om 143 kvadratmeter i två plan. Huset har haft samma ägare sedan det uppfördes 2007 och de har skött det och utvecklat det med varm hand, här är det bara att flytta in.

Det första som möter dig i huset är den inbjudande och ljusa hallen med hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett nyrenoverat, stilrent och modernt kök med påkostade material, bänkskiva i sten, pärlgrå skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet har härliga umgängesytor, stora fönster, kamin och gott om plats för soffa och matgrupp. Huset har tre sovrum på övervåningen varav ett med utgång till en stor balkong. Ett gästbadrum med toalett, dusch med duschväggar, handfat med kommod och golvvärme på nedre plan och ett stort badrum på övervåningen med på jacuzzi och dusch.

Till detta hus hör en välskött, lummig och härlig hörntomt med välskött gräsmatta, pergola, en vacker häck som skyddar mot insyn och många soltimmar. Här kan du njuta av ett inglasat, stort och trevligt uterum med lättmöblerade ytor som har gott om plats för matbord och stolar. Därutöver finns en fin och stor uteplats med pergola, trädäck och lättmöblerade ytor som har sol hela dagen samt en mysig, takbeklädd och trevlig uteplats på framsidan med sol hela morgonen och förmiddagen. Garage med bra förvaring och plats för en bil samt en uppfart med plats för 3-4 bilar.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Ekängens hjärta. Östernäs badplats ligger ett stenkast från huset och Ekängsskolan och Bärstadskolan finns en promenad bort. Dessutom har man en liten affär på väg in i Ekängen.

Varmt välkommen till Rabarbervägen!

Mer om mäklarna