Bankekind, Linköping

Ribstonvägen 4

Såld
  • 5 rum
  • 89 kvm
  • Villa

Välskött villa med lugnt läge

Välkommen hem till Ribstonsvägen 4 i trivsamma och barnvänliga Bankekind. Bostaden är beläget längst in på återvändsgata och här erbjuds ett ogenerat läge med stor lekvänlig tomt, komplett med ett lockande uterum och avslappnande terrasspool. Huset självt är välmående med flera av de större renoveringarna bakom sig inklusive omdränering, fasadrenovering, takrenovering, fönsterbyte, ny bergvärmepump och utbyte av el.

Invändigt möts du av en öppen planlösning med braskamin som bjuder in till social samvaro i en mysig atmosfär. Påkostat kök med barbord och gott om arbetsyta och förvaring. Härifrån nås också uterummet (ca 18 kvm) som förlänger ditt vardagsrum under sommarhalvåret och skapar en perfekt plats för avkoppling och umgänge. Den inredda källaren öppnar upp för ytterligare möjligheter, perfekt för extra sovutrymmen eller hobbyverksamhet. Här finner du också ett rymligt badrum med bastu, perfekt för avkoppling.

Bankekind erbjuder en naturnära livsstil med närhet till skog, elljusspår och en allmän badplats vid Svinstadsjön. Bankekinds skola (F-3) och förskola ligger bara ett stenkast bort. Utmärkta kommunikationer via buss som tar dig till Linköpings resecentrum på ca 25 minuter. I närliggande Grebo finns en lanthandel och större matbutiker och annan närservice finns i Ekholmen centrum eller Åtvidaberg.

Denna pärla är inte bara ett hem utan en möjlighet till en fantastisk livsstil. Anmäl ditt intresse redan idag!

Mer om mäklarna