Ånestad, Linköping

Skogsgatan 71

Såld
  • 5 rum
  • 110 kvm
  • Villa

Påtaglig charm och klassisk funkis från 1958 med bästa läget i Ånestad

Här har du möjligheten att skapa en riktig husdröm i detta helt fantastiska och klassiska funkishus som inte bara erbjuder stilfull elegans utan även en oslagbar charm och karaktär. Med sitt perfekta läge i den omåttligt populära stadsdelen Ånestad, presenterar detta hem en unik möjlighet att uppleva det bästa av Linköping.

Detta praktfulla funkishus hälsar dig välkommen med öppna armar till en oas av komfort och stil. Den klassiska arkitekturen ger huset en tidlös skönhet, medan detaljer som stora fönster och rena linjer skapar en modern känsla. Huset är som skräddarsytt för den som söker något utöver det vanliga, en pärla med en själ som genomsyrar varje rum. Hela fastigheten är orörd i original från 1958 vilket ger er oändliga möjligheter att skapa, bevara eller förnya denna klassiker.

Läget är oslagbart, här bor du med direkt närhet till allt som Linköping har att erbjuda. Staden ligger bokstavligt talat vid din tröskel, och du kan enkelt utforska dess pulserande centrum, kulturella evenemang och restauranger. Samtidigt erbjuder den privata naturtomten en rofylld reträtt, med utsikt över ett vackert skogsområde. En plats där du kan koppla av och njuta av naturens skiftande skönhet året runt.

Möjligheten att äga detta klassiska funkishus i Ånestad är en chans som sällan kommer. Ge dig själv förmånen att uppleva det bästa av både stadsliv och natur, att bo i en bostad som inte bara är ett hus utan en levande del av Linköpings historia och framtid. Kontakta oss nu för att boka din visning och upptäck allt detta underbara hem har att erbjuda.

Välkommen hem till Ånestad!

Mer om mäklarna