Ånestad, Linköping

Stekelvägen 22

Såld
  • 4 rum
  • 135 kvm
  • Villa

Välkommen till ditt drömhem i Ånestad!

Stekelvägen 22 är ett centralt beläget kedjehus med enastående charm och bekvämlighet.

Upplev fördelarna av att bo på en av de mest attraktiva platserna i Linköping, Ånestad. Med ett högt och centralt läge har du inte bara fantastisk utsikt, utan du är också nära till shopping, skolor och andra bekvämligheter som gör vardagen smidig och effektiv. Detta är hem som erbjuder en harmonisk livsstil med närhet till allt som staden har att erbjuda.

Stig ut i din egen oas av lugn och ro. Huset vetter mot ett vackert skogsparti som skapar en privat och avkopplande atmosfär. På baksidan finner du en härlig uteplats, ett fint spabad och en praktisk vinterträdgård - perfekt för avkopplande stunder och underbara middagar i naturen.

Huset består idag av 4 rum och kök, men möjligheten finns att enkelt skapa ett femte rum om så önskas, det finns också ett uppvärmt uterum. Detta ger dig flexibilitet att anpassa hemmet efter dina behov och önskemål, oavsett om det är för arbete, hobby eller gästrum.
Det här är ett hem där varje detalj är omsorgsfullt utvald. Huset är smakfullt renoverat och uppdaterat, vilket ger en modern och stilfull atmosfär. Här finns inget att göra förutom att flytta in och börja njuta av det fantastiska boendet.

Tänk dig att leva bekvämt utan att oroa dig för höga kostnader. Detta hem har låga driftskostnader och har nyligen installerat en effektiv bergvärmepump, vilket inte bara är miljövänligt utan även ekonomiskt fördelaktigt.

Det här är chansen att förvärva ett väl omhändertaget, charmigt hem som erbjuder både modern bekvämlighet och naturskön avkoppling. Kontakta oss nu för att boka en visning och upplev själv allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

Mer om mäklarna