Linghem, Linghem

Ärenprisvägen 55

Såld
  • 7 rum
  • 144 kvm
  • Villa

Kedjehus i Linghem

Kedjehus med trevlig och fin altan. Naturnära, familjevänligt och attraktivt beläget på omtyckta, trivsamma och idylliska Ärenprisvägen!

Här erbjuds ett ljust och hemtrevligt kedjehus i genomgående fint skick. Ett yteffektivt boende i två plan med bra planlösning, fint ljusinsläpp och öppen spis. Bostaden har dessutom fräscha ytskikt.

Här kommer du in i en hall som är ljus och inbjudande. Vidare finns ett trevligt, öppet och fint kök, fyra sovrum, två badrum samt ett rymligt, socialt och mysigt vardagsrum med stora fönster, härliga umgängesytor, braskamin och gott om plats för soffa och matgrupp. På övervåningen finns förutom de tre sovrummen ett härligt allrum. Badrummet på nedre plan är smakfullt med toalett, dusch med duschväggar, handfat med kommod och golvvärme. Det på övervåningen är fräscht och trevligt med badkar. Det härliga inglasade uterummet som nås från vardagsrummet har isolerat golv och infravärme och kan utnyttjas en stor del av året. I anslutning till uterummet finns en altan med trätrall och ett praktiskt förråd för t.ex utemöbler.

Huset har en stor klädkammare under trappan samt en praktisk och väldisponerad tvättstuga med tvättmaskin, kyl/frys, en extra frys och ett skafferi.

Huset står på en lättskött och trevlig trädgårdstomt med välskött gräsmatta och många soltimmar. Här finns också en carport med garageport och plats för en bil. I anslutning till carporten finns ett bra förråd med utgång till trädgården. Denna bostad har även en trevlig och fin altan på framsidan med trätrall och plats för soffgrupp med härlig kvällssol och morgonsol under högsommaren.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Linghems hjärta. I Linghem finns bl.a förskolor, skola, vårdcentral, tandläkare och en stor och fin ICA-butik. Med pendeln tar det bara 7 min in till Linköping city.
Himnafjället ligger precis utanför huset och elljusspåret finns en kort promenad bort. Dessutom har man Himnabadet en liten bit bort från bostaden.

Varmt välkommen till Ärenprisvägen!

Mer om mäklarna