Rosenvång, Limhamn

Högestadsgatan 36

Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 189 kvm
  • Villa
Utgångspris 7 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Rymlig familjevilla med stor hörntomt på Rosenvång

Välskött och lummig trädgård välkomnar oss på Högestadsgatan 36 där det nu är dags för en ny familj att flytta in efter 55 år med samma ägare. Gedigen 1,5 plans villa med många original detaljer, stora sociala ytor och fyra sovrum.

Hallen är möblerbar och rymlig, har gott om plats för ytterkläder och vacker ek-trappa upp till övre plan. Vardagsrummets tidstypiska glasdörrar bjuder in till ett ljust och generöst rum med vackra fönster mot trädgården och utgång så man når den stenlagda uteplatsen i en lugn vrå av trädgården och med söderläge. Stort kök med matplats för 6-8 personer och stilren köksinredning i ek och blommönstrad kakel i dovt blå-grön nyans från 60-talet. Nedre plan har två sovrum, varav ett är stort föräldrasovrum med garderober, ett badrum med badkar och grovkök med egen ytterdörr mot trädgården och baksidan av garaget.
På övre plan når vi ett stort allrum med takfönster som ger ett fint och ljust rum. På båda sidor om allrummet finns två sovrum i bra storlek där det finns klädkammare i varje och ett med söderbalkong.

Boka visning

  • Bokad visning, vänligen boka tid via vår hemsida eller kontakta mäklaren.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rosenvång, Limhamn

Högestadsgatan 36

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.