Välkommen till Linderödsgatan 6

Limhamn, Limhamn

Linderödsgatan 6

Såld
  • 5 rum
  • 157 kvm
  • Villa

30-talshus på Limhamn i perfekt skick!

Nu har vi glädjen att kunna presentera detta 30-tals hus på lugn villagata i Limhamn och med bra skolor och idrottsanläggning i närområdet.
Direkt när vi stiger in i den luftiga hallen slås vi av det utmärkta skicket på huset. Hela huset renoverades från topp till tå 2010. Vi charmas av de vackra parkettgolven som återfinns på alla husets våningar, de vackra badrummen och detaljer som trappstegen i ek, från källaren hela vägen upp till det fullt inredda vindsplanet. Med badrum på tre plan blir det enkelt för den stora familjen även en stressig morgon. Tre sovrum en trappa upp och ytterligare ett helt rum på vinden ger många möjligheter. Källaren är närmast att likna vid ett vanligt våningsplan med sitt genomgående klinkergolv och ljusa, fräscha toner. Stor tvättstuga och gott om förvaring i källaren eftersom uppvärmningen är förvisad till garaget. Vattenburen golvvärme från källaren och alla våningar uppåt ger ett skönt inneklimat. En grundvattenvärmepump gör att man kan kosta på sig extra varmt utan att bli ruinerad. Garage med automatisk port, separat förråd på tomten tar hand om bil och utemöbler. Tomten ligger fint skyddad med omgivande häck, päron- och körsbärsträd och med det extra växthuset från Willab Garden som ger många sköna kvällar.
Med närheten till Limhamns centrum, bra skolor och med både fotbollsplaner och hockeyrink och Hyllie tågstation och motorvägar bara nån minut bort är laget perfekt.
Bättre än så här blir det knappast på Limhamn.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna