Djupadal, Limhamn

Grevegatan 85

Såld
  • 5 rum
  • 105 kvm
  • Villa

Ett av de populära radhusen från 50-talet

Välkommen till Grevegatan 85 och ett radhus med tidstypiska original detaljer så som fiskbensparkett, öppen spis och svängd stentrappa upp till övre plan. Huset är i behov av renovering och kan bli ett riktigt drömhem för familjen.

På entréplan finner vi en hall i bra storlek med plats för ytterkläder, en gästtoalett och ett kök som fräschades upp på 70-talet med matplats för 4-5 personer. Rymligt vardagsrum med utgång till trädgård i skönt söderläge som vetter mot Djupadalsparken, ett rum med vacker öppen spis i ena hörnet och med plats för både soffgrupp och matbord. En trappa upp når vi ett allrum med stor takkupa för extra rymd, tre sovrum i rad varav ett har utgång till söderbalkong med fin vy över parken. I källaren finns tvättstuga, matkällare, förråd, kontor och garage. Här finns även en utgång till trädgården.

Bra läge med tomten i rätt väderstreck och på lugn villagata mitt på Djupadal intill parken så barnen kan gå till skolan utan att korsa någon större gata. Välkommen på visning!

Mer om mäklarna