Kottla, Lidingö

Skogsklockevägen 72

Såld
  • 5 rum
  • 129 kvm
  • Villa

Gavelradhus i härligt syd/västläge!

Mycket attraktivt radhus i gavelläge med insynsskyddad baksida i syd/västläge som vetter mot en allmänning. Här finns gräsmatta, trädäck samt en lekstuga. Genomgående fint skick med kök i en halvöppen planlösning mot vardagsrummet. 3-4 sovrum Förrådet har gjorts om till ett mycket bra extrarum.

Välkommen till detta mycket attraktiva radhus i insynsskyddat gavelläge. Tomten ligger inbäddad med härlig grönska runt om huset och angränsar till en allmänning. Här finns gräsmatta, trädäck samt en lekstuga vilket gör det till det perfekta familjeboendet. Genomgående fint skick med nytt golv på hela nedre plan, en mysig kamin samt utgång till den lummiga baksidan i söderläge. Köket ligger i en halvöppen planlösning med vardagsrummet. Rejäl matplats framför den mysiga kaminen. Stor helkaklad tvättstuga och en gästtoalett med dusch. Förrådet är omgjort till ett "extra rum" med egen ingång vilket kan användas som sovrum, arbetsrum, gästrum eller vad som önskas. På övre plan finns tre bra sovrum varav det största har en rymlig walk-in-closet. Stort helkaklat badrum med takfönster. En stor vind med gott om förvaringsmöjligheter. Garage i länga. Energieffektivt hus med fjärrvärme.

Utmärkt läge på Lidingö i barnvänligt och lugnt område. Närhet till härliga naturområden vid Kottlasjön med både bad och skridskoåkning samt härliga motionsspår vid Långängens naturreservat. Ekholmsnäs nås med bil på 5 minuter där det finns både slalombacke och golfbana. Bra busskommunikationer med buss 201 som trafikerar sträckan Ropsten till Kottla med tät trafik. Bussen tar dig till Ropsten på bara 15 minuter. Flertalet förskolor och skolor i närheten. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Mer om mäklarna