Gåshaga, Lidingö

Gåshaga brygga 18

Såld
  • 6 rum
  • 172 kvm
  • Villa

Exklusivt havsnära boende med villakänsla om en totalyta på 211 utmärkt planerade kvadratmeter.

Detta moderna och exklusiva radhus i mycket fint skick bjuder bland annat på fint ljus, härlig atmosfär och hög materiell standard.
Till huset ingår båtplats, sjöbod och garage!

På sydöstra udden av Lidingö, i gränslandet mellan stad och skärgård, ligger Gåshaga Brygga. Ett boendekoncept formgivet av arkitekt Thomas Sandell med vision om en livsstil med rötterna i jorden och själen i havet. Ett exceptionellt livsstilsboende med modern twist av skärgårdsliv och samtidigt närhet till storstadens puls.
Gåshaga Brygga bjuder på ett havsnära kvarter med fyrtio bostäder, inte alla lika, men som alla har en gemensam tanke om att förena det bekväma urbana livet med traditionellt skärgårdsliv, sjökontakt och båtliv i en av Stockholms vackraste miljöer. Inom bekvämt gångavstånd ligger tågstationen och ångbåtsbryggan där skärgårdsbåtar tar dig vidare ut i skärgården eller in mot innerstan.
Detta moderna och ljusa radhus stod färdigt 2002 och håller fortfarande mycket hög kvalitet. Ett lyxigt hem med generös takhöjd, fint ljusinsläpp och fräscha ytskikt. Huset har en genomtänkt belysning, vattenburen golvvärme, öppen spis, ljusa väggar och vackra trägolv. Markiser för alla fönster som automatiskt styrs av sol och vind. Du har tre uteplatser att välja mellan, en för varje våningsplan. Garage intill huset med bil-laddare för två bilar. Stor sjöbod i direkt anslutning till den egna båtplatsen!

Det första som möter dig i detta hus är en inbjudande, praktisk och funktionell hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter, inbyggda garderober och gott om plats för jackor och skor. Här nås det första badrummet, påkostat och smakfullt med keramisk knappmosaik. Komplett med toalett, dusch, handfat, handdukstork och golvvärme. Direkt till vänster finner du ett stort, socialt, modernt och ljust kök med påkostade materialval. Fönsterpartier med dörr ut mot en av uteplatserna med eftermiddags- och kvällssol. Bänkskiva i carraramarmor, bra förvaringsmöjligheter och plats för upp till tio personer. Innanför hallen återfinns även en fantastisk matsal med utsikt över havet och området. Ovanför trappan på övervåningen finner du tre sovrum, ett stort badrum som är påkostat med keramisk knappmosaik, golvvärme, badkar, dubbla handfat, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare, praktisk arbetsbänk med smarta överskåp och toalett. Från detta våningsplan når du även takterrassen med magisk utsikt och sol från morgon till kväll.
På nedersta plan finner du stora sociala ytor, sällskapsrum med öppen spis, TV rum och sovrum/kontor. Här finns även generöst med förvaringsutrymmen i inbyggda garderober och ett separat teknikrum. Även detta våningsplan har ett eget badrum som är lika påkostat med keramisk knappmosaik och har golvvärme, dusch, handdukstork, bastu, spatel och separat toalett med handfat. Här når du en stor stenlagd uteplats, vattenutkastare, rabatter med väldoftande klematis, kaprifol och lavendel, jordgubbar, blåbär och rabarber, låsbar grind ut mot gräsmatta och vidare ner i området mot båthamnen.

Samfälligheten är solid och välskött med en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I samfälligheten har man tillgång till sin sjöbod, båtplats, gemensamma ytor som kryddland, minigolfbana, en gästparkering. Det som totalt ingår i samfälligheten är: Vatten, avlopp, båtplats (drift & underhåll), båthamn (drift & underhåll), sjöbod (drift & underhåll), trädgårdsskötsel av de gemensamma trädgårdarna, plantering, gräsklippning, sophantering, snöröjning, sandning, sopning, bredband (1000/1000Mbit/s), TV, garage, belysning i området mm.
Ett helt unikt boende!

Mer om mäklarna