Gåshaga Strand, Lidingö

Nautilusvägen 21

Såld
  • 7 rum
  • 180 + 34 kvm
  • Villa

Exlusivt boende vid strandpromenaden

Välkommen till denna pedantskötta villa med strålande utsikt över Hustegafjärden och Elfvikslandet! Redan vid entrén till bostaden blickar du ut över hav och land! Bostaden består av hela fem sovrum och två stora sociala sällskapsrum.

På entréplan har du ett fint sovrum med eget badrum, en gästtoalett samt underbart öppet kök mot vardagsrummet med den vackra öppna spisen. Här finns även utgång till en stor altan mot väster med med sol hela dagen. Altanen har vind och solstyrda markiser.

Nedre plan har fyra sovrum, utgång till trädgård från flera håll, ett vardagsrum, stort badrum med dubbelhandfat, bubbelbadkar, dusch och bastu. Stor tvättstuga och ett förråd med kassaskåp.

Ägarna till detta Modern living hus valde egna exklusiva tillval såsom t ex ek tiljor från Kährs, mosaikmarmor i badrum och Corian handfat. Köket har granitbänkskivor, inbyggd kaffemaskin och vitvaror från Siemens och Gaggenau. Huset har genomgående behaglig vattenburen golvvärme. ACC finns för att kyla ner huset under varma dagar. Centraldammsugare, inbyggt ljudsystem från Bose i vardagsrum, sovrum och badrum.

I trädgården finns en dekorativ damm med vattenfall och belysning, robotgräsklippare och ett automatiskt bevattningssystem. Tre isolerade uteförråd med element. Parkering för tre bilar inklusive carport.
Om så önskas finns tillgång till egen köpt båtplats i Gåshaga Strands båtklubb.

Så varför inte gå ner till egen båt och ta en tur ut i skärgården!

Mer om mäklarna