Gåshaga Strand, Lidingö

Nautilusvägen 21

Besiktigad Försäkrad
  • 7 rum
  • 180 + 34 kvm
  • Villa
Utgångspris 20 500 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Exlusivt boende vid Gåshaga strand!

Välkommen hem till detta unika boende med utsikt över Hustegafjärden och Elfvikslandet! Redan vid entrén till bostaden blickar du ut över hav och land! Bostaden består av hela fem sovrum och två stora sociala sällskapsrum. På entréplan har du ett fint sovrum med eget badrum, en gästtoalett samt underbart öppet kök mot vardagsrummet med den vackra öppna spisen. Här finns även utgång till en stor altan med teaktrall och västerläge med sol hela dagen. Altanen har vind och solstyrda markiser.

Nedre plan har hela fyra sovrum, utgång till trädgård från flera håll, ett vardagsrum, stort badrum med dubbelhandfat, bubbelbadkar, dusch och bastu. Stor tvättstuga och ett förråd med kassaskåp.

Ägarna till detta Modern living hus valde egna exklusiva tillval såsom t ex ek tiljor från Kährs, mosaikmarmor i badrum och Corian handfat. Köket har granitbänkskivor, inbyggd kaffemaskin och vitvaror från Siemens och Gaggenau. Huset har genomgående behaglig vattenburen golvvärme. ACC finns för att kyla ner huset under varma dagar. Centraldammsugare, inbyggt ljudsystem från Bose i vardagsrum, sovrum och badrum.

I trädgården finns en dekorativ damm med vattenfall och belysning, robotgräsklippare och ett automatiskt bevattningssystem. Tre isolerade uteförråd med element. Parkering för tre bilar inklusive carport.
Om så önskas finns tillgång till egen köpt båtplats i Gåshaga Strands båtklubb.

Så varför inte gå ner till egen båt och ta en tur ut i skärgården!

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Gåshaga Strand, Lidingö

Nautilusvägen 21

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 19 250 000 kr
  • 19 250 000 kr Budgivare 2 2024-06-05 10:22
  • 19 000 000 kr Budgivare 1 2024-05-28 15:21