Gamla Lerberget, Lerberget

Mellangatan 19A

Såld
  • 6 rum
  • 151,2 + 6,9 kvm
  • Villa

Nyproducerad och exklusiv villa med magisk sundsutsikt!

I Gamla Lerberget, längs med den vackra Öresundskusten mellan historiska gränder och bebyggelse som sträcker sig ända tillbaka till 1700-talet kan vi nu presentera ett riktigt drömboende! På ett förstklassigt läge endast cirka 100 meter från havet uppfördes tillsammans med Möller arkitekter år 2020 denna välplanerade 1,5-plansvilla som med sina påkostade och genomtänkta materialval utstrålar kvalitet och elegans.

När vi stiger in bostaden möts vi direkt av en känsla av ljus och rymd. Från flertalet av bostadens rum erbjuds en hänförande vy över Öresund som ständigt påminner om vilket fantastiskt läge huset är beläget på. En läcker vitpigmenterad 1-stavs ekparkett löper genom hela bostaden och harmoniserar fint med övriga materialval.

Vardagsrum och kök möts i en öppen och social planlösning där en praktisk köksö elegant separerar dem åt. Det fullutrustade köket från Marbodal har luckor i en behaglig och jordnära nyans i kombination med en snygg bänkskiva i svart granit. Samtliga vitvaror är från Siemens. Rummets stora och öppningsbara fönsterpartier suddar på ett naturligt sätt ut gränsen mellan inomhus och utomhus.

I vardagsrummet finns plats för både en stor matgrupp samt soffgrupp utan att rummet tappar känslan av rymd och öppenhet. På entréplan finns även två sovrum av bra storlek med gott om förvaring, ett av de två badrummen med snyggt naturfärgat kakel och klinker, grovkök utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp.

På husets lugna baksida återfinns en mysig uteplats som bjuder in till soliga stunder under större delen av dagen. Utöver utrymme för stora möblemang och grill finns här även en nästintill underhållsfri utomhusmiljö, vilket passar utmärkt för den som inte planerar att bo här på heltid. På framsidan av huset finns ytterligare utrymme för en mindre grupp utemöbler för den som önskar.

Stiger vi upp för trappan till övervåningen möts vi att ett stort och luftigt vardagsrum där det finns stora möjligheter att möblera efter eget tycke och smak. Vi har ytterligare två sovrum som även de är av generös storlek med gott om förvaring. Husets andra badrum, även det i naturfärgat kakel och klinker finns också på plan två.

Sammanfattningsvis erbjuds här ett boende som sätter livskvalitet i fokus, med en modern design och ett oslagbart läge vid Öresunds kust. Missa inte chansen att bli stolt ägare till detta exklusiva hem!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och visning.

Mer om mäklarna