Kvicksund, Kvicksund

Fackskärsvägen 3

Såld
  • 7 rum
  • 260 kvm
  • Villa

Tidlös elegans i lyxförpackning

Fackskärsvägen 3 - en enastående fastighet med elegans, omsorgsfulla detaljer och hemtrevnad. Huset färdigställdes 2017 av nuvarande ägare och består av 260 fantastiska kvadratmeter fördelat på 2 plan. Fantastisk sjöutsikt från kök, allrum, tv-rum så väl som tre av sovrummen. Huset influeras av en klassisk och tidlös stil som i samstämd klang med påkostade detaljer skapar en genomgående harmoni och exklusiv känsla. Den generösa takhöjden om 2.6 m på entréplanet gör, tillsammans med de stora sociala ytorna detta hem till den självklara platsen för vänner och familj. Kök och loungedelen består av ca 70 kvm med härlig rymd. Ett påkostat kök i U-formation med platsbyggt skafferi, vitvaror från Miele och stenskivor. Vacker askparkett pryder husets golv genomgående som värms upp av den vattenburna golvvärmen. Huset har totalt tre badrum varav ett på entréplan och två på övre plan. Stort och rymligt masterbedroom ensuite med stort helkaklat badrum med bla dusch och badkar samt stor klädkammare. Masterbedroom har frikyla installerat vilket ger svalka via bergvärmen under årets varma sommardagar. Frikyla finns även installerat i allrummet på övre plan. Via köket och kontor/sovrummet på entréplan når vi den stenbelagda uteplatsen som möter den välskötta trädgården i perfektion. Huset har vacker putsad fasad, falsat plåttak, bjälklag av lättbetong samt vattenburen golvvärme i båda plan. Ett vackert påkostat växthus på tomten ger den självklara platsen för middagar under sommarkvällarna. Växthuset består av ca 25 kvm med påkostad grundmur, limträstomme behandlad med terrasslasyr samt svenktillverkat marktegel, vilket ger en klassisk och modern känsla på tomten. På tomten finns fina planteringar inramade i corten, spabad, stenmurar tar hand om höjdskillnader och ett förråd på framsidan ger goda förvaringsmöjligheter. De hårda materialen, betong, grus och cortenplåt ger en tidlös och praktfull känsla till tomten. Den stora garageuppfarten ger plats för flertalet bilar och dubbelgaraget om ca 55 kvm nås via två fjärrstyrda portar och inifrån garaget har du direkt access in till huset. Fri fastighetsavgift de kommande 10 åren.
Ett otroligt påkostat hus med all tänkbar utrustning - ta Er tiden och upplev detta varma och ombonade hus på plats - välkommen hem!

Fastigheten har tillgång till brygga som ligger ca 60m från tomten. Kvicksund är ett villaområde vid Mälaren mellan Eskilstuna och Västerås. I Kvicksund ligger populära Tegelvikens skola med årskurs upp till 9:e klass och flera förskolor. Dessutom finns Ica-butik, restaurang, pizzeria, gym, padelbana, tågstation, busshållplats samt båthandlare med fin hamnanläggning. Goda kommunikationer till hela Mälardalen och kort avstånd till Stockholm.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna