Kvicksund, Kvicksund

Slättvägen 1

Såld
  • 5 rum
  • 166 kvm
  • Villa

ENASTÅENDE VACKERT - GÅRDSKÄNSLA VID MÄLAREN

Ståtlig villa på Mälarsjötomt i västerläge med vacker utsikt. Stor sjötomt med egen brygga. Modern och exklusiv i gammaldags stil. Lantligt kök.

Ståtlig villa på Mälarsjötomt i västerläge med vacker utsikt och påkostade material. Stor sjötomt med egen brygga (stenfundament) och liten sandstrand. Villan ligger på ett högt, noggrant uträknat läge för maximal kvällsol samt Mälarutsikt med minimal vind från sjön under vinterhalvåret. Stor enplansvilla i gammaldags klassisk stil. Modern och exklusiv med enstavsträgolv, Kolmårdsmarmor och linoljemålade fönster med spröjs. Tre eldstäder varav en gjutjärnskamin i köket. Lantligt kök från Kvänum med granitbänkskivor och Mielevaror. Tomt om totalt 4 367 m². Uthus med två redskapsbodar. Stor tomt med grusade gångar, gamla stenmurar, växthus, staket med grindar och grindstolpar i sten samt gammaldags trädgårdslyktor. Uteplatser/bersåer vid huset och altan mot Mälaren.

Kvicksund är ett villaområde vid Mälaren. Kvicksund ligger i Eskilstuna och Västerås med gränsen i Mälaren. I Kvicksund finns Icabutik, restaurang, tågstation, busshållplats, goda kommunikationer till hela Mälardalen. Kort avstånd till Stockholm. Kvicksund har även den populära skolan Tegelviken.

Mer om mäklarna