Brunna - Kungsängen, Kungsängen

Nylonvägen 4

Såld
  • 7 rum
  • 152 kvm
  • Villa

VILLA PÅ HÖRNTOMT MED SOLIGT LÄGE

Fin och inbjudande grändvilla i suveränt trevligt- och barnvänligt område i Brunna! Rejält med utrymme för hela familjen både inne och ute. 152 kvm fördelat på 7 rum och kök (5 sovrum), öppet kök/vardagsrum med täljstenskamin och utgång till inglasat uterum.

Fin och inbjudande grändvilla i suveränt trevligt- och barnvänligt område i Brunna! Rejält med utrymme för hela familjen både inne- och ute.

152 kvm fördelat på 7 rum och kök (5 sovrum), öppet kök/vardagsrum med täljstenskamin och utgång till inglasat uterum, två helkaklade badrum varav ett med bastu och dessutom en separat tvättstuga med groventré. Stora sällskapsytor och bra planlösning genomgående.

Friköpt tomt med fina uteplatser, tillhörande jacuzzi på baksidan och trädäck med uppvärmd oval swimmingpool på entrésidan i skönaste söderläge. Tomten ligger i hörnan med en uppvuxen lummig häck som omgärdar och insynsskyddar.

Luftvärmepump till huset- och till poolen finns.

Framför huset finns parkering för området och gäster. Garage samt ett separat förråd tillhör huset (se tomtkarta).
Låg samfällighetsavgift som bl.a. inkluderar fiber (bas).

Brunna är ett område som är speciellt utvecklat för att passa barnfamiljer med bra skolor och förskolor i närheten av Nylonvägen.
Två Restauranger samt en kiosk finns också på promenadavstånd liksom fina naturområden med löp/promenadspår, bad och fina strövområden. Vid E18 finns handelsplatsen Brunna Park och Kungsängens handelsplats med Stora Coop, Lidl, Byggmax, Biltema, Apotek, McDonalds mm. I kommunen finns även flera högklassiga golfbanor och stall för den intresserade.

Varmt välkomna till en lugn och skön hemmamiljö i trivsamma Brunna!

Mer om mäklarna