Marieberg, Kristinehamn

Artistvägen 2

Såld
  • 6 rum
  • 256 kvm
  • Villa

Fantastiskt villa med sjönära läge!

Varmt välkomna till Artistvägen 2 och denna fantastiska fastighet som har allt att önska! Här bor man med närhet till Vänern och egen båtplats, pool, spabad och hela villan får en att trivas!
Villan är i toppskick och varje detalj är noga utvald och av bästa kvalitét.

Här möts du av en oslagbar känsla av rymd tack vare den generösa takhöjd som finns i hallen och ett fantastiskt ljus från stora fönsterpartier runt om hela bostaden. Du har genomgående parkettgolv i en öppen social planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum. Vidare in finner man bastu, gym, dusch, tvättstuga samt ingång till dubbelgaraget. På nedervåningen finns också ett duschrum med kakel och klinkers och ett sovrum. På övervåningen finner man en möblerbar hall med utgång till en fantastisk balkong, tre sovrum, alla i bra storlek samt ett duschrum.

Villan har väldigt fin stenlagd uppfart med plats för flertalet bilar framför garaget. Garaget ger plats för rikligt med förvaring, plats för två bilar och är utrustat med laddning för el-bil.
Baksidan har allt att önska med pool, spabad och gräsmatta för lek och bus. För de som bara vill ta det lugnt eller söka sig till skuggan finns poolhus samt plats för loungemöbler.

Här bor du i ett lugnt och tryggt område som erbjuder fin barnomsorg, närhet till naturen och Vänerns glimrande vatten. För dig med båtintresse finns båtplats i samfällighet.

Missa inte chansen at förvärva detta guldkorn!

Varmt välkommen med din intresseanmälan.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna